zaten bizim bu medya ne zaman dogru durus yazı yazdıki hagi gelecegi zamanlar bunu nerden buldula buda alınırmı diye yazılar cıkmıstı abi bu basın ne derse tersine inanın kotu derse bilinki iyidir iyi dersede kotudur(istisnalr kaydeyi bozmaz)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaten bizim bu medya ne zaman dogru durus yazı yazdıki hagi gelecegi zamanlar bunu nerden buldula buda alınırmı diye yazılar cıkmıstı abi bu basın ne derse tersine inanın kotu derse bilinki iyidir iyi dersede kotudur(istisnalr kaydeyi bozmaz)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1903Originally Posted by yeniay
eskiden suker vardı , ne güzel her sene fbye gelirdi ..Originally Posted by Genghis_Khan
prekaziyi unutmayalım ...
Malatyaspor'un Türk Futbol Tarihinde bir ilk olarak Brezilya Milli Takımından 3 oyuncu getirdiği dönem, Avrupa çapında uyuşturucu mafyası Başkan Nurettin Sözen Napoli'de oynayan Maradona'ya teklif yapmıştı resmi olarak. Hatta Maradona'nın 3 aylık yapacağı sözleşmeyi, İtalya gazetelerinde çıkan uyuşturucu kuryeliği teklifinden dolayı gidiyor sözlerinden dolayı kabul etmediğide söylentiler arasında.
Yaşı küçük olanlar bunları hatırlamazda sanırım Cengiz Kağan bu dönemi hatırlar bir tek, çünkü yıl 88-89.
Hatta resmi görüşme teleksleri hala kulübün arşivlerinde var. Hatta O dönemin Hürriyetinde ki manşet te duruyor. Bende bunla alakalı bir yazı dizisi hazırlamıştım kulübün resmi dergisinde.
Maradona konusu açılınca anlatayım dedim. Yani bir anda Maradona'nın Türkiyeye gelmesi son anda durmuş.
Bugün bakınca ne kadar imkansız görünüyor ama Abromoviç örneği gibi mafya işin içine girdimi herşey olabiliyor.
tabiki GHEORGE HAGİ türkiyeye gelmiş en iyi futbolcudur!
Alex ve Hagi...
Bende HAGİ diyorum.Ferdinand zaten kiralık gelmiş, iyi oyuncu olsa kiralık göndermezler.
bence soru direk olarak "en iyi 2. oyuncu" diye sorulmalıydı. Hoş bana Türkiye'ye gelmiş en iyi 3 yabancı futbolcuyu sorsanız, cevabım, Hagi Hagi ve yine Hagi olur.
Ne kadar gıcık olsam da Hagi
bence ilk olarak prekazzi ardından hagi gelir
hagi yi tek geçerim...birde fifa2006'da classicworld takımına türkiyeden hagi var...![]()
Les Türkiye'ye geldiğinde nerdeyse sıradan bir oyuncuydu.Originally Posted by m_ulu85
tartışılması bile garip...tabi ki HAAAAGGGİİİİİİİ
prekaziiii
Gheorge Hagİ
1 milyon kerede bana bu soru sorulsa cevabım hep aynı : Georghe Hagi
Bir Fenerbahçeli olarak her ne kadar pek sportmen olmasa da şimdilik Hagi ...
Tartışmasız Hagi'dir...
arkadaşlar bu arada sorayım hagi hangi takımdan gelmişti Gs ye bide ne kadar para ödenmişti bilen varmı?
real madrid ten geldiğini biliyorum ama bonservisini hatırlamıyorum...Originally Posted by hucar17
bu sorunun tek yaniti Gheorghe Hagi..
Hagi Galatasaray'a real'den degil barcelona'dan gelmisti. vakti zamaninda 95 milyar lira ödenmisti, öyle hatirliyorum.
Türkiye Liginde gelmis gecmis en iyi yabanci
Kaleci: Harald Schumacher, Goran Simovic, Taffarel
Defans: Gheorghe Popescu, Okechukwu Uche,
Ortasaha: Gheorghe Hagi, Cevat Prekazi, Agustine Okocha
Forvet: Roman Kosecki, Daniel Amokachi, Thorsten Gütschow
Bunlar hatirladiklarim ve aklima gelenler su an...
Tabi Malatyasporun Brezilya Milli Takimindan getirdigi 3 oyuncuyu da yazmak lazim ama adlarini hatirlamiyorum yasin yetmiyordu daha
ha kalecinin adi carlos du...![]()
türkiyeye gelmiş en iyi kaleci bence ilie datcu dur...
GHEORGHE HAGI
benim gözümde maradona ve pele ile birlikte Dünya'ya gelmiş geçmiş en iyi futolcudur Hagi..
-
o kadar da değil ya dünya da daha ne oyuncular var...Originally Posted by Maymuncuk
Originally Posted by hucar17
Benim gözümde..
-
beyler prekazzi diyorum başka bişi demiyorum
Valla bonservis ödenmedi sanıyorum, ancak yılda 3,5 milyon dolar alıyordu onu biliyorum.Originally Posted by hucar17
hagi , popescu we taffarel o zamanlar bi çok avrupa yıldızından fazla para alıyodu gs den
bence de hagi....
Tabii ki CİGA yanii George HAGİ