cekocan m.city yenersin sen.
cekocan m.city yenersin sen.
süper gidiyon
Konyaspor maçı..
Zor bir deplasmandan kolay bir galibiyet aldık.Artık çok iyi futbol oynuyorduk.Fakat takımın fazla yorulmaması lazım,mağlum çok zor bir Man City deplasmanına gideceğiz.
Fortis Türkiye Kupası.
Yarı Final İlk maçı
Bu sene iddaalıyız yine kupada.Lig lideri Galatasaray tel tel döküldü adeta karşımızda.Biz fırsatlar bulduk fakat elimizden kaçırdık.Ali Sami Yen'de son sözümüzü söyleriz inşallah.
Lig son puan durumu
Arkadaşlar malum 4 gün sonra bir OKS sınavı var.Bu yüzden kısa kısa verdim maçları.Birkaç gün içinde Man City maçlarınıda yazacağım.Ayın 10'undan sonra sezonu daha geniş çaplı anlatacağım inşallah.Bizi takip etmeye devam edin diyorum!!![]()
Mert kupadan elenmişin yazık olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
UEFA Kupası Çeyrek Final..
Olmadı malesef.UEFA'da gücümüzün tükendiği maç bu maç oldu.Zaten iyi futbolda yoktu görüntüde.İşi zora soktuk!!
UEFA Kupası Çeyrek Final..(Rövanş)
Olmadı.Buraya kadarmış.Yarı Finale çıkamadık.Seneye daha tecrübeli bir kadro ile kupayı almayı hedefleyeceğiz.
Bütün bunların üstüne birde Kupadan elendik tam oldu.Artık tek tutunacağımız dal Lig kaldı.Bende merak ediyorum ilerleyen günlerde bekleyip neler olacak hep birlikte göreceğiz.
İnşallah ligde bari en azından 2. olursun.
Devamını bekliyorum.
Düşüşe geçmişsin kötü olmuş...İnşallah bir an önce toparlarsın.
G.Saray maçı çok kötü olmuş bee...90'da gol yemek çok kötü ...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
olsun boşver üzülme seneye kupayı alırsın bozma moralini.
Çok istikrarsız gidiyosun.Bir an önce toparlanman dileğiyle.Bekliyorum...
çeyrek final de başarı seneye de kupayı alırsın artık bu arada oks de başarılar![]()
Ve ligde kalan maçlardan sonra sezon sona erdi..Dersaneye geç kaldığım için sadece maç skorlarını vereceğim.
(Skorlar sol taraf Eskişehirspor sağ taraf rakip takım üzerinedir)
Ve TSL'de 2008-2009 Sezonu sona erdi.
Kocaelispor,Sakaryaspor ve Orduspor Süper Lige terfi oldular.
Bu arada gelecek sezon için bize iyi bir bütçe ayıran yönetime teşekkürler.Artık hedeflerimiz Ligde ve UEFA'da Şampiyon olmak olacak..Ayın 10'undan sonra 2009/10 sezonu başlayacak burada.Kafamda çok değişik fikirler var.Şimdilik görüşmek üzere.
NOT:Kartalspor'dan Sertaç Eren ve Güngören Bld.Spor'dan Barış Özbek,NAC Breda'dan Aykut Demir ile prensipte anlaşıldı.Bir aksilik olmassa bu oyuncular seneye Eskişehirspor forması giyecekler..
Son hafta 3.lük gitmiş ama sağlık olsun.
Bir dahaki sezom inşallah daha başarılı olursun.
Çok iyisin........
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hadi Cekocan senden transfer listeni aldığın sattığın oyubncuları istiyoruz.
10 numara bekliyoruz...
gelecek sezon uefa da sana en iyi katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmeye çalış
cekochan senin kariyerini sonradan fark etmeme rahmen hepsini okudum...güzel bir kariyer....
Eskişehirspor'da G.Amerika rüzgarı!!
Geçtiğimiz ocak ayında Alexandre Pato transferi ile Avrupada büyük yankı uyandıran Eskişehirspor'da Brezilyalı oyuncu sayısı bu sene için 2'ye çıktı.Feyenoord'un Şampiyonlar Ligi için kadrosunda düşünmediği,gözden çıkarılan kanat oyuncusu Sammuel de Almeida Cardoso Eskişehirsporla anlaştı.İmzadan sonra genç brezilyalının mutluluğu gözden kaçmıyordu.
İşte Hazırlık Kampı..
İşte UEFA'da Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan takımımda gelen-giden oyuncular
Bir tane tecrübeli bir Türk defans oyuncusu aldıktan sonra transferi kapamayı düşünüyorum.Artık çıtayı yükselttik.Hedef tüm dallarda başarı ve olursada Kupa..
Bundan sonrasında;
Ligdeki ilk maçlar,
UEFA ön eleme maçları,
Burada olacak!!Bizi takip etmeye devam edin
Bu sezon gerçekten keyifli geçecek. Başarılar.
yeni sezonu bekliyoruz başarılar
Kaçıncı sezon oldu?
istikrarlı dewam ediyosun tebrikler...
Insallah Daha Da Basarili Olursun
2009-2010 sezonu
Turkcell Süper Lig 1.Hafta
Sezonun ilk maçı.Takımımda tatilin getirmiş olduğu bir rehavetlik vardı.Ankarada 2 puan bırakarak sezona merhaba dedik.
UEFA Kupası
Bu sene UEFA Kupası çok zor olacak.Arsenal,AC Milan,Real Madrid gibi takımlar platform değiştirerek UEFA'da boy gösterecekler.Bizde ilk maçımızdan galibiyetle ayrıldık.
Malatyaspor maçı
Ligde ilk galibiyetimizi aldık.Sevinçliyiz mutluyuz.Bu sezon gerçekten çok farklı olacak.Bu maçtan sonraki yolculuğumuz;Hırvatistan'da Rijeka rövanş maçı.Şimdilik görüşmek üzere.
Bizi takip etmeye devam edin!:P
Kötü başlayıp iyi devam etmişsin.
Bekliyoruz ve ayrılmıyoruz
tebrikler mert bu sene ligde şampiyonluk avrupada başarı bekliyoruz
Skini değiştirmişsin sonundaİrfan Başaran iyi bir transfer olmuş..Başarılar..
yeni sezonda başarılar..
Basarilar Mert Insallah Bu Sezon Sampiyon Olursun Ligde