Originally Posted by
hucar17
arkadaşlar ben de şöyle bi soru sorayım.Fenerbahçe li olmayanlar Fenerbahçe ile derdi ne?yani burda Fener in niye avrupa da başarılı olamadığını tartışıyoruz biri çıkıp Fener in ruhu yok falan diye konuşmaya başlıyor.sadece bu konu için değil pek çok konuda iş dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor.Kazansa hakemle kazandı,kaybetse kötü oynadı.hakem hata yaptı Fener den para alıyor.federasyon rezil oldu,Federasyon Fener i tutuyor.Milli takım başarısız oldu,Fb li oyuncularla kurulu takımdan bukadar olur deniyor.Yani ne yapılırsa yapılsın bir bahane bulunuyor.Eminim ki hani olmaz ya,olur da bişekilde Avrupa da başarı falan gelir,onda bile hakemleri,uefa yı falan suçlayanlar çıkar.Herkes Fener e yükleniyor ama kimse kendi takımı neler yapıyor bunu düşünmüyor.4 büyükten 3'ü birleşip Fener e saldırıyor,Fener aleyhine pankart açıyorlar ve son olarak kendi tesislerinde kendi heykelini Mustafa Kemâl Atatürk'ün heykelinin önüne diken bir başkan da çıkıp Fenerbahçe yi bir terör örgütüne benzetiyor.Sonuç olarak bu insanların Fenerbahçe'yle ne derdi var?(Konu dışında bazı şeyler yazdım ama gerçekten önemli bi konu ve bu söylediklerimi sadece burdaki arkadaşlara değil,genel olarak söyledim.Saygılar....)