Milan Home:
![]()
Milan Away:
![]()
Milan Home:
![]()
Milan Away:
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Arsenal'in üçüncü forması,Man Utd deplasman forması ve Aston Villa forması çok güzel![]()
Jesus_FB koydugun Milan formalari fake, adidas'in yeni modeli böyle degil,parcali..
http://www.fcfootballblog.com/wp-con...loads/2007/07/
Bu adreste bir çok takımın yeni sezon formaları var...
Bayern city marsiLya Ajax newcastle quzel wala Allah icin![]()
milanın yeni forması milanın internet sitesinde beni açıkcası hayal kırıklığına uğrattı.birde bayern in forması çok kötü yandan çizgili ne alaka anlamadım
arkadaşlar şu inter in formayı beğenenleri anlamıyorum o nasıl forma öyle tövbe tövbe!!!adamı dinden imandan çıkarırlar bunlar!!!sonuç olarak ben en çok ajax deplasman,liverpool,arsenal in ve fenerbahçe nin turkuaz renkli formasını çok beğendim.BEŞİKTAŞ'LI olmasam fener'in formasını alırdım.
Arsenal'in bu sezonki formalarını çok beğendim, oldukça farklı ve özgün.
Arsenal Ev
Arsenal Deplasman
Arsenal Uluslararası
Chelsea Ev
Chelsea Deplasman
Chelsea 3. Forma
![]()
Arsenal'in 3. forması muhteşem olmuş hemen almam lazım ondan
Arsenal'ın formaları çok şık olmuş..
Avrupa takımlarının formaları (Arsenal, Chelsea gibi) bizim takımlarımızın formalarından çok daha şık duruyor, dizaynları oldukça hoş. Bizim takımlarımızın da tasarımcıları ve modacıları uluslararası kalitede olmalı ki kaliteli formalarla Avrupa maçlarına çıkabilelim. Avea reklamından kaybediyoruz en başta, Word'de sıradan bir yazı gibi Avea reklamı, ne bir estetiği ne bir güzelliği var, sıradan bir şey, ama Fly Emirates, Samsung Mobile, BENQ Siemens reklamlarına bakıyoruz, hepsinin yazı tipi ve estetiği muhteşem.
VfB Stuttgart 07/08
HOME
AWAY
THIRD
Son olarak da Yıldıray'lı resmi geçit
![]()
Arsenal'in üçüncü forması Barcelona formasına benziyor.
Stuttgart'ın 3.Formasında o renge hastayım..Bi Stuttgart bi de Monaco kullanıyor o rengi..
Takımlar yavaş yavaş yeni sezon formalarını belirliyor.İşte ben de bunları yavaş yavaş yeni formaları bulup buraya koyacağım.
Bayern Münih home:
Shaktar home:
Rangers home:
Yeovil Town home/away:
Ajax away:
Devam edecek...
Bayern'İn forması cok kötü bence.
Ajax'ın forması hoş duruyor.
Ajax'ın şimdiye kadar hiç kötü forma giydiğini görmedim yine muhteşem formaları.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Shaktar away:
PSG home/away:
Milan home:
Bolton home:
Crystal Palace home/away:
Feyenoord home/away:
Devam edecek...
Bolton forması çok şık.. (:
Paris Saint Germain'in forması da çok güzel.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Bayern'in formasıda hoş birde yeni sezon formaları neden bu kadar erken sergileniyor anlamadım![]()
So what?
Saike
Psv
Lyon
Arsenal
Barcelona
Roma
Real Madrid
Hertha
Manchester City
Tottenham
![]()
Madrid'in forması güzelmiş de hani onlar bwin ile anlaşmışlardı?
So what?
Saike
Ajax'ın forması çok güzel
Chelsea
Leeds
Marsilya
ManU
Arsenal away
Newcastle away
Newcastle Home
![]()