Oftaşspor'un Teknik Direktörü Deniz Katıldığı Bir Spor Programında Transfer Dosyasını Açıkladı!...
Spiker:Merhaba TSI ailesi bugünkü konuğumuz Oftaşsporun yeni patronu Deniz Hoca ile kısa bir söyleşi yapacağız.Öncelikle merhaba hocam...
Deniz(Oftaşsspor):Merhaba
Spiker:Hocam konuya başından girelim.Oftaşsspora geliş hikayenizi kısaca anlatrımısın?
Deniz(Oftaşspor):Aslında bana birçok teklif vardı.Süperlig olsun Lig A olsun ancak süper ligden gelen tekliflerde o zamanın şartları uymadığı için hiçbiriyle anlaşmadık.Lig A'dan ise yine bir kaç teklif olmasına rağmen hedeflerimiz oftaşsporla örtüştüğü için tercihimi oftaştan yana kullandım.
Spiker:Peki hocam kadronuza baktığınızda birçok oyuncunuz kiralık bu durum sizi gelecek yıllar için endişelendirmedi mi?
Deniz(Oftaşsspor):Hayır aslında imzayı attığımda bu durum aklıma hiç gelmemişti zaten imzayı attıktan sonrada iş işten geçmişti
Spiker:Yani şuan Oftaşaspora geldiğiniz için pişmanmısınız?
Deniz(Oftaşspor):Yok canım nerden çıkartıyorusunuz bunları siz medya yokmu sunuz?
Spiker:Iıı... Neyse...Hocam peki sezon başında isteyipte alamdığınız futbolcular var mı?
Deniz(Oftaşspor):Var tabi olmazmı...
Spiker:Peki kimler bize kısa bilgi verimisiniz?
Deniz(Oftaşspor):Bir kaçını söyleyeyim.
Sergen YALÇIN
Takımımıza tecrübeli birini yani takıma ağabeylik yapacak birini arıyorduk ve bu yüzden hedefimizi Sergen YALÇIN'a çevirdik.Oyuncunun kulübüyle her konuda anlaşmamıza rağmen futbolcu sıkı kulüp değişmenin kendisi açısından iyi olmayacağı gerekçesiyle bize gelmek istemedi.
Barbaros BARUT
Bu oyuncunun transferi ise baya uzun geçen pazarlıktan sonra kulübü anlaşma sağladı ancak Barbaros bize gelmek istemdiğini belirtti.Bu nedenle bu transferde kaldı.
Mehmet GÜVEN
Bu oyuncuyla ise yüksek bonservisi nedeniyle kiralam yöntemine gittik.Kulübü kiralamaya sıcak baktıncak oyuncu Galatasaray'da kalıp forma mücadelesi vermek istediğini söyledi.Bizde ısrarcı olmadık.
Şimdilik bu kadar yeterli sanırım.
Spiker:Peki hocam.Peki hocam son bir soru Lig A'da en beğendiğiniz oyuncular kimler?
Deniz(Oftaşspor):Hımm...Ali GÜZELDAL'ı çok beğeniyorum.Birde Serkan GEDİK bu ikisi çok klas oyuncular bence.
Spiker:Hocam programımıza katıldığınız için çok teşekkür ederiz.
Deniz(Oftaşspor):Ben teşekkür ederim.
Spiker:Evet TSI...Bugün bir programımızın daha sonuna geldik.Hepinize iyi akşamlar...