Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur?

Voters
209. You may not vote on this poll
  • Murat Özdemir(Beşiktaş)

35 16.75%
  • Sekopej(Fenerbahçe)

82 39.23%
  • Eray Dengiz(Galatasaray)

71 33.97%
  • nekop(Trabzonspor)

9 4.31%
  • Jesus_FB(Kayserispor)

3 1.44%
  • Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)

7 3.35%
  • Coşkun Özdemir(Bursaspor)

2 0.96%
1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: Kin Nefret Şiddet 7 Takım 1 Şampiyon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belki yarın belki yarından da yakın.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki kadromuzda ÖSS'ye girecek arkadaşlar var, benim finallerim var, ödevlerim var... Oyun güzel şey ama öncelik özel hayatımızda. Hele haftaya ÖSS geçsin, benim finaller bitsin eskisi gibi son sürat devam edeceğiz... (Tabi haftaya kadar oynamayacağımız anlaşılmasın, her an herşey olabilir.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Gala2asa1ay Yine Yendi!

Maça çok rahat çıktık. Futbolcularıma sadece "çıkın ve oynayın" dedim. Takımda inanılmaz bir kazanma hırsı vardı ve kazandık. Çok atak yaptık, çok gol kaçırdık ve Eddie & Delgado ikilisi çok formsuzdu. Önemli değil böylesine zor bir gruptan 12 puan toplayarak çıkmak çok umut verici bir durum.

Milan'ı 2 maçta da elimizden kaçırmasaydık gruplardan birinci olarak çıkabilirdik. Neyse artık önemli değil önümüze bakıyoruz. Zor veya kolay bir rakip gelecek karşımıza ve hangi takım olursa olsun onlarıda yenip adımızı bir üst tura yazdıracağız. Biz Galatasaray takımı olarak yine Avrupa'da başarı gösteriyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak istiyoruz..

Mesaj Yetkileri