1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Football 2007 Türkçe Kurulum Klavuzu ( Resimli Anlatım )

Hybrid View

Thumbs down

kardeşim ben bütün dil ayarlarını filan yaptımda oyunu yüklemeye geldiğimde oyunun içine giriyor anlamadım bir türlü mehmet ark. gösterdiği gibi birşey çıkmıyor alla aşkına bi yardım edin oynamak istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeşim ben bütün dil ayarlarını filan yaptımda oyunu yüklemeye geldiğimde oyunun içine giriyor anlamadım bir türlü mehmet ark. gösterdiği gibi birşey çıkmıyor alla aşkına bi yardım edin oynamak istiyorum
    kurulum dosyalarında sölenen herşeyi yaptım en son diyorki cdnin üstüne gelin otomatik kullan diyin diyor bende dediim ondan sonra oyuna giriyor bütün hepsini yaptım sölenenlerin ama kurulum dosyası gelmiyor direk oyuna giriyor LÜTFEN YARDIM EDİN

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by merten View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kurulum dosyalarında sölenen herşeyi yaptım en son diyorki cdnin üstüne gelin otomatik kullan diyin diyor bende dediim ondan sonra oyuna giriyor bütün hepsini yaptım sölenenlerin ama kurulum dosyası gelmiyor direk oyuna giriyor LÜTFEN YARDIM EDİN
    Ben Türkçe yamayı kurmayı anlattım Senin sorunun oyunu kurmakla ilgili sanıyorsam kurulumu anlatan bir sabit başlık var forumumuzda.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24781

Mesaj Yetkileri