Türkiye Kupası'nda hakem hatasından dolayı Sakaryasporla berabere kaldık. Hakem Sakaryaspor'un ilk golü ofsayt olmasına rağmen görmedi ve golü verdi. Bundan sonra bastırdık eşitliği sağladık. Ama yine öne geçtiler. Son dakikada yine ataklarımız sonuç verdi ve Sakaryaspor'dan puanı kaptık. Maç sonrası Çağrı Zorkol'un açıklamaları :
Aslında ben bu maçtan 3 puan bekliyordum. Fakat hem hakemler hem de Sakaryaspor kalecisi Martinez sağolsun bunu önlediler. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Çabalarını takdir ediyorum. Ayrıca Sakarya'nın 3 büyük kulübün 2sinden puan aldığını düşünürsek aldığımız bu bir puan aslında fena sayılmaz. Rize yeni başlıyor....
Transfer konusunu da merak ediyorsunuz biliyorum. Fakat incelediğim kadarıyla takımdaki oyuncular zaten iyi. Oyuncu almak için oyuncu almayacaz. Sadece takımda eksik gördüğümüz yerler varsa oyuncu alacağız. Şuanda takımda sadece forvet hattında ve defans bloğunda bir eksiklik var. Onları gidermek için transfer komitesi şu anda çalışıyor. En yakın zamanda inşallah transfer haberleriyle de karşınızda olacağız.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü