arkadaşım seni tebrik ederim tam oyunun şuana kadar hiç çevreilmeyen ve oyunda önemli olan yerleri işaretlemişsin. Bende bu yunu yıllardır oymuyorum Ve bu sutunlar hiç bir zaman çevrilmedi. Örnek olarak verirsek yeni bir takım aldığımızda başkanın mesajları hala ingilizce. Ner bileyim oyuncunun görüşleri hala ingilizce. Bazı takım raporları ingilizce. Bencede bu oyunun en öenmli yerleri buraları.

Ama turksportalada binlerce teşekkür. Bu sorunlarıda çözerlerse bu oyunun oynanma zevki dahada artacaktır.

Bide yeni çıkacak FM 2008 de kesinlikle Türkçe dili olması gerekiyor. Bunula ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor merak ediyorum. Sizler Resmi site olarak bu konuyla ilgili Sigames ile görüştünüz mü? Onların size verdikleri bilgiler nelerdir? Bu konuda bizi aydınlatmanızı istiyoruz. Veya bir imza kampanyası gibi bir şey yapalım ve Türkiyede bu oyunun ne kadar sevildiğini onlara bizler ispatlayalım. Ayrıca Orjinal oyun alımında yeni çıkacak oyunu sadece bu siteye üye olan insanlar orjinal olarak alsa sanırım Sigamesi ikna edecek rakama ulaşırız. Lütfen bu konuda elinizden gelen tüm baskıyı sigames yapmanızı rica ediyorum.

Özellikle Tolga senden bu konuda yardımlarını bekliyorum.

Tekrardan Türkçe yamada emeği geçen herkese teşekkürler. Sİzler bu oyunun Türkiyede bu kadar popüler olmasında oyunu türkçeleştirerek çok büyük katkıda bulundunuz. İyi ki Türksportal var.