evet super bir proje. ben de her fm ci gibi bu turnuvaya katilmak isterim
evet super bir proje. ben de her fm ci gibi bu turnuvaya katilmak isterim
Süper olacak
heyecanlanirim ben yawkatilmayi istemeyen yoktur ama Çağrı Abi ye kalmış birşey bu girip girmemek...
bnde katilmak istiorm...
Bende katılmak isterim ama henüz yeni üye olduğum için katılamam heralde![]()
Bir hafta öncesine kadar benimde aklımda böyle birşey vardı.Ama çok sorun olur diye umursamadım.
Çağrı helal olsun büyük cesaret haa...
peki benim katılma şansım ne?ilk olarak kaç aday olucak ona göre mi bi seçim yapılacak?
Artık son kez açıklıyorum çünkü hakikaten açıklamamıza rağmen hala soruyorsunuz. :
1- Forumdaki hal, hareket, tavır, aktiflik vb. özellikler bu oyuna seçilmenizde faydalı olacak.
2- Oyunda ilk olarak sadece 20 menejer seçilecek. İkinci sezondan itibaren bu sayı gittikçe arttırılacak.
3- Lütfen benim katılma şansım ne ? Ben de oynamak istiyorum vs. gibi sorular sormayın. Çünkü aktif olan tüm üyelerimizi teker teker inceliyoruz. Bu yüzden menejer seçimi için 1-2 haftalık bir müsaade istemiştik. Zaten belirtmiştik de...
4- BUNU SÖYLEMEKTEN ÇOK YORULDUM AMA TEKRAR SÖYLEYECEĞİM. OYUN KESİNLİKLE 7.0.2 Update'i ÜZERİNDEN OYNANACAKTIR.
5- İLK OYUN OLDUĞU İÇİN DE SEÇTİĞİMİZ MENEJER ARKADAŞLARIMIZIN FORUMUMUZUN DEMİRBAŞ ÜYELERİNDEN OLMA OLASILIĞI YÜKSEKTİR!
Bunların dışında seçtiğimiz arkadaşlar ise hile yapmayacağına güveneceğimiz arkadaşlar olacaktır. Zaten belirli periyotlarla takip edileceksiniz.
Çağrı Abi benim bir önerim var:1.Lig ve 2.Lig diye 2 tane lig olsun. 1.Ligde forumda aktif olanlar,demirbaş olanlar yer alsın.2.Ligde aktif olmayan yeni üye olup girmek isteyenler yer alsın.1.Ligde başarısız olanlar 2.lige düşsün falanBilmiyorum ne dersin?
![]()
Anladım Abi sağoL.Şimdiden heyacanlanmaya başladım.Çok güzel bir proje gerçekten.Süper olacak.
gercekten güzel bi yapım olacak tebrikler ama ne zaman baslıcekk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya herkes katılabiliyomu yaaa ben daha yeni üyeyim bide resimleri nerden yapıyoz bu herkesin isminn yannında yazıyo yaa
gerçekten çok güzel bir proje
ama bende 7.02 patch i yok onu nasıl temin edebilirim![]()
Böle bir proje için herkesi kutlarım... Bunun bir oyun ve eglence platformu oldugunun farkında olan herkesin turnuvaya katılmasını temenni ederim...Herkese bol eglenceli günler...
bende katılmak istiorm ama kendileri seçecekmiş güvenilir kişiler herkes oynasa daha iyi olmazmıydı?
ilk olacağı için böyle olacak...herkesin oynama şansı var forumda aktif güvenilir olmak falan gerekiyo...
bu cok guzel bi proje insallah guzel olur benide alirsaniz sevinrimmm
Bende Girmek Isterim Ama 7.0.0
slm bende cok katılmak ısterım bu organizasyona.istediğinz tüm koşullar türksportal aracılıgıyla var bende hazırım.cevap bekliyorum.herkese kolay gelsin.
Güzel ve değişik bir fikir ama takibini yakmakta bir o kadar zor ve emek isteyecektir.Şimdiden koLay geLsin arkadaşLar...
öle yani güvenilir olcak da ben fazla aktif olamıyorm ama yapacak kişi işini illaki biliyodur herşeyi ona bırakalım organize edecekler sitedeki kişilerin ne kadar iyi olup olmadığını anlarlar heralde
bu proje nin nasil olcak nasil katilacaz hangi programlar olmasi gerekiyo bunlarin aciklamasini yaparsaniz cok sevincem ve katilcam
bnde yeni uye oldum artik bnde forumlarda aktif olmaya caliscam amainsallah bu projeye secilirim
BENİ BEĞENMİYORMUSUN ANNEEEE!
Süper bir proje olmuş. hazırlayanların ellerine sağlık. bu projede yer alacak arkadaşlara başarılar. çok çok güzel bir proje.
Bunu duyar duymaz yaptığım kariyerimi yazmaya başladım umarım seçilirim...Bu arada Çağrı abi herkes kendi bil.inde mi oynayacak bunları
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çağrı abi ben bir konuyu merak ediyorum. Acaba sitede kariyer yazmayan bu projeye katılabilecek mi?
güzel proje bende içinde olmak isterim
güzel bi proje inş sorunsuz olur
- Bu oyunda bana yardımcı edecek arkadaşlarım Tarık Özkan ve Eray Dengiz olacaktır.
- Ayrıca menejer seçimi başlamıştır. En yakın zamanda sizleri haberdar edeceğiz.
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol