Sağol pes4ever. İnşallah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siena ve Vit. Setubal takımları da Marek Cech ile ilgileniyor ve teklifleri reddedildi.
PESkolik(Berk KOZ)-Sporting
Hugo(Ertuğrul TOPÇU)-Benfica
Wesley Sneijder(Cumhur KORKUT)-Porto
Sağol pes4ever. İnşallah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siena ve Vit. Setubal takımları da Marek Cech ile ilgileniyor ve teklifleri reddedildi.
Transferin Hızlı Takımı Benfica
Doudin "Benfica" dedi...
Sporting ile Benfica arasında Doudin rekabeti sonuçlandı. Doudin, kendisini 5 yıllığına Benfica'lı yapan mukaveleyi imzalarken neşeli göründü.
Digard ' ı Bitirdik!
Ertuğrul Hoca genç Fransızı Portekize getirdi ve 5 yıllık mukaveleyi imzalattı. Didier Digard sözleşmeyi imzaladıktan sonra "Burada evimdeymiş gibi hissetim" dedi.
Serbeste Yöneldiler
Ertuğrul Hoca maddi imkansızlıklar bahane değildir diyerek, başka yollar aramay başladı. Sözleşmesi biten veya bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenmeye başladı.
İlki Tamam!
Serbest transferin ilkini Meksikalı savunmacı Duilio Davino'yu alarak yaptılar. Davino geçtiğimiz sezon Club America (MEX) forması giymişti.
Dhorasoo'yu Kaptırdık!
Ertuğrul Hoca "Şu anda en mantıklı transfer girişimi Kiralama veya Serbest transfer olacak bizim için. Bu nedenle önemli isimler için çabalıyoruz. Ancak bunlardan en önde gelenini yani Vikash Dhorasoo'yu kaptırdık. Juventus'un teklifi daha cazip gelmiş olacak ki Vikash, Portekiz'e gelmek istemedi."diyerek transfer ile ilgili bilgi verdi.
İlhan ve Naybet Yolda!
![]()
Portekiz basını Ertuğrul Hocanın İlhan Mansız ile ilgilendiğini ve birkaç gün içinde onun da Benfica'lı olacağını öne sürdü. Bununla ilgili kulüpten resmi bir açıklama gelmezken, yönetim kurulundaki isimlerden Joao Jorge Fernando Fernandez Julio Arca On Sag Sol, "Böyle saçmalık olmaz! Takımda 10 tane forvet var. Daha kimi transfer edeckisn be adam" diyerek tepkisini dile getirdi.
İki de Kiralık!
![]()
Geleceği parlak İspanyol Diego Capel ve Sporting'de oynayan Rodrigo Tello kiralandı. Tello'nun Sporting'den alınmasına taraftarlar tepki gösterirken, "Porto'dan alınmadı ya" şeklinde düşünenler de vardı.
Ayrıca ilgilendikleri ve kiralamayı düşündükleri Aaron Hunt, "Ben Alamanya dışına çıkamam, anamı özlerim" dedi ve Berlin ile anlaştı.
Devamı gelecek...
haha adamim ertugrul git spor yorumcusu ol layn alirsin sen bu kariyeri