yaw daha ne istiyorsunuz 10 12 sene maradona izleyeceksiniz işte
keşke pele platini zidane vs. bunlar gibi oyuncular gelsede izlesek
yaw daha ne istiyorsunuz 10 12 sene maradona izleyeceksiniz işte
keşke pele platini zidane vs. bunlar gibi oyuncular gelsede izlesek
Tanrının eli!!
http://www.youtube.com/watch?v=1m1cQ78KrCk
Gerçektende ihali adalet dedikleri buymuş.![]()
Seninleyiz Real Şampiyon olacağız umarım...Kaldı son bir Mallorca maçı... Bu arada Ruud 26 gol oldu...
Sonu da Maradona gibi olur bu kafayla giderse
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
sonu maradona gibi olmasında ne olursa olsunkokain vs. bulaşmasın onun futbol bazından izinden gitsin
Evet bu kafayala giderse sonu Maradona olur şımardığının bir göstergesidir bu.De Rossi'yi söylemişssin sağol Egemen.Bkz.Konyaspor-Fenerbahçe maçı Anelka kaleciye faul yapıyor elle elllemiyor ancak nedense işimize gelmediği için biz Anelka'nın yeteneklerinden bahsetmiyoruz çünkü işimize gelmiyor.Çok sevindim ilahi adalet bu olsa gerek gerçek Espanyol'lu olan Tamudo çok mutlu olmuştur ezeli rakiplerini şampiyonluktan büyük bir ihtimalle etmenin.
Messi bir Maradona mı?
İspanyol devi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi her fırsatta futbol dünyasının unutulmaz efsanesi Maradona'ya benzetiliyor, hatta ona Messidona diyorlar... Ona çok özendiği kesin!
Hani her fırsatta Türk futbolundaki kirliliği sahneye çıkarıyoruz ya İspanya'da Messi'nin dün gece attığı golü veren yardımcı hakem ve maç içindeki tutumu aslında buradan hiç de farksız değil. Futbol her yerde aynı.
En son Nisan ayında Barcelona'nın Getafe'yi 5-2 yendiği maçta orta sahadan aldığı top ile kaleci dahil herkesi geçerek, Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye karşı attığı unutulmaz golün bir kopyasını atan 19 yaşındaki Arjantinli müthiş yetenek dün gece yine ustası Maradona'ya özendi. Hem de o İngiltere maçında ustasının attığı diğer golü anımsayarak! Maradona'nın her fırsatta yaptığı, 'Messi veliahtım' açıklaması gerçekten doğruymuş diyoruz...
La Liga'da kızışan zirvede, şampiyonluğun kaderini etkileyecek haftada Barcelona Espanyol karşısında Messi'nin eliyle attığı gol ile beraberliği yakaladı. Maradona da bunu yapmıştı. Hem de yine 1986 Dünya Kupası'nda, yine İngiltere'ye karşı. Hava topunda Diego Maradona meşin yuvarlağı eliyle ağlara gönderirken, maç sonu bu golü 'Tanrının Eli' olarak nitelendirmiş ve futbol literatürüne yeni bir kavram
sokmuştu.
Sizce Messi Bİr Maradona Olabilirmi ?
Benim yanıtım hayır olamaz MARADONA bir kere geldi bir daha Gelmeyecek
Messidona
Maradona bir daha geldi,Maradona´yi seyredemedik ama Messi´yi seyrediyoruz.Bu bizim icin büyük bir sans.
Messi de elle atmış![]()
her yaptiginida yapiyo iyi ornek aliyo
Mesradona...
Bence Arjantin futbolundan kim çıksa yeni Maradona deniliyor olmasına rağmen en kuvvetli aday son isim Messi hareketleri attığı goller hep benzeri...
Yeni Maradona olmasına gerek yok Maradona dan daha iyi olmasına gerek var...![]()
Tevez'i de benzetmişlerdi ama Messi Maradona'ya daha yakın..
(/s)
messinin sonu maradonaya benzemez bence eski kafalılar öyle yapar artık şimdikiler öyle olmaz
sonu benzemesinama zannetmiyorum şimdiki gençler akıllı
Maradona 1
Anelka 2
Messi 3
![]()
Valla Messi süper bir oyuncu golleride benziyor herkesi çalımlayarak atmalar elle atmalar sonu benzemesin yeter...
Ben bir konuya değinmek istiyorum bu Maradona Tanrının eli diyerek çok yanlış bir harekette bulunmuş kazanmak için her türlü sahtekarlık yapılabilir mesajı veriliyor bence yanlış bir kanı Messi dün gece golün kural dışı olduğunu belirterek Maradano'ya benzemektense kendinin başka bir idol olduğunu gösterebilirdi
So what?
Saike
Maradona=Messi![]()
Bu sene R.Madrid'in şampiyon olmasını istiyorum ve büyük ihtimalde olacaklar
Messi'nin elle gol atmasının sebebinide Maradona'nın o saçma sapan açıklamasının insanlar tarafından normal karşılanmasının sonucu olarak görüyorum Messi eğer elle attığını itiraf etseydi Maradona değilde başka bir idol olduğunu gösterirdi bu hareketiyle ayıp etti...
So what?
Saike
Maradonanin yaptiklarini teker teker yapio messi ....
Once orta sahadan geldi atti.Sonra elle atti..
Bakalim maradonanin hangi golunu aticak
Barcelona'nın şampiyon olmasını istemiyordum dün Messi'nin elle attığı golden sonra daha çok istiyorum Real Madrid'in şampiyon olmasını.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Heinze: "Barcelona’nın Teklifini Düşüneceğim"
Gabriel Heinze Barcelona’ya transfer olabileceğinin sinyallerini verdi.
Arjantinli futbolcunun adı son zamanlarda Real Madrid’le anılıyordu ancak Eric Abidal’i Lyon’dan alması zorlaşan Barcelona da oyuncunun peşine düştü.
Heinze geleceği ile ilgili kararı Copa America’dan sonra vereceğini söylemiş olmasına rağmen bugün Barcelona’ya gitmeyi düşündüğünü açıkladı:
"Bir kaç kulübün benimle ilgilendiğini biliyorum ancak bu konuyu şu anda askıya aldım. Aklım şimdilik milli takımla oynayacağım Copa America’da. Turnuva sonrasında kariyerimle ilgili kararı vereceğim. Barcelona Manchester United gibi büyük bir kulüp. Eğer resmi bir teklif olursa ciddi ciddi düşüneceğim."
Ancak Heinze bu sözlerine rağmen söylediklerinin Old Trafford’dan ayrılacağı şeklinde yorumlanmamasını istedi:
"United’da kimse önümüzdeki sezon beni istemediklerini söylemedi. Transfer dedikoduları olduğunu biliyorum ancak bu benim için problem değil. Kariyerimin en iyi yıllarından birini geçirdim. Harika oynadık ancak Milan’la yaptığımız şampiyonlar ligi yarı final maçında çok üzüldük."
Ben bu adamı hiç beğenmiyorum ne Manchester'de nede Barcelona'da oynayabilecek bir futbolcu...
Neden ki ManU tarihinde yılın futbolcusu seçilen tek Güney Amerikalıdır kendisi ama benim anlamadığım Barca'nın o mevkisinde Zambrotta yok mu?
So what?
Saike
Barcaya Yararli olmaz Heinze
Messi'nin maradona olabilmesi için daha çok şeyler yapması gerekiyor ama messi'nin çok iyi butbolcu olduğu kesin
Abidal daha iyi seçim olurdu barca için
p.s.g. futbol tarihinin en iyi defansı seçilmiştir.hem stoper hem sol bek oynuyor.sürekli hücuma çıkan marquez ve yaşlı thruam ın yerıne oynayabilecek bir futbolcudur.sol bek te de en az van bronkorst kadar iyi oynayabilir.![]()
Heinze beğendiğim bir oyuncu.. Barca için çok iyi transfer olur, ama ManU yerini doldurabilir mi acaba..