Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 152 sonuç

Konu: İtiraf ediyorum

lig şampıyonlugu maçında fb ye yenilmem...ahh neydi o..en sevinçli anımda tekrar load game yapıp aynı maçta feneri yenmemdir..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

wonderkid silva yı arsenal a 6m dolara satmıştım

4 1 onde olduum maci 70 den sonra 5 4 kaybedince cok kufur etmis ve bu oyunun cok sacma oldugunu dusunmustum cunku bu durum tam bi sacmalikti ama simdi yine isiniyorum yavas yavas

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

futbolda hiç bişi saçma değil dostum her şey son dkya kadar olabliyo bknz manchester bayern şampiyonlar ligi finali
    ben en son carlos velayı bjkmize aldığımda çok sevindim ancak 15maçtan sonra 4ay sakatlandığını grüncede yıkıldım hayırlısı iiyileşecek bomba gibi geri döncek inşş gollerini özledik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yenemediğimde ağladığım Werder'i 6-1 yendim. Hilesiz. Tarihi fark!!! Hamburg ile.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Werder'i yenemediğimde ağladım.
    Iste itiraf bu!!
    ben varya ben chelsea ile lig 17.si olmustum ama düşmemiştim yınede sezon sonunda kovulmuştum
    türkiye ile dünya kupası ve lyon ile champions league kupasını almıstım

ratınho mu benfıca aldı cok uzuldum en buyuk sevıncım ıse fb den tuncayı aldım gs ye 7 mn ve lyon a 23 mn ya sattım

GoL makinam Adriano 4 Ay sakatlandı (üzüLdüm..!)
    Ama Yerine İbrahimovic GoooLLere devam etti (sevindim..!)
    Ah ße Recoßa keske gitmeseydin :P

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ANTI - inter!!!

Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    GoL makinam Adriano 4 Ay sakatlandı (üzüLdüm..!)
    Ama Yerine İbrahimovic GoooLLere devam etti (sevindim..!)
    Ah ße Recoßa keske gitmeseydin :P
    guzel itiraf

ligin son haftası beşiktaş önünde 2 puan öndeyim gazianteple oynuyom rakip trabzonla oynuyo ben yenildim o yendi ilk defa bi ligi ikinci bitirdim ona çok üzüldüm bi de fenerle ş.ligini aldım penaltılarla son penaltıyı attıktan sonra bi havaya sıçradım çok sevinmiştim

zulaaa zlafıdghfhf pipipğipipipğp gay gay gay

Quote Originally Posted by pinkfloyd View Post
    o ne oluyor

teknik direktörü istifa eden portsmouth takımını ligde kalması için teklif yaptım ve geldim..
    ligin orta sıralarına taşıdım ve ingiltere kupasını aldım ve uefada final oynadım...
    sanırım en büyük sevincim buydu..
    van der sar,gravesen gibi ara transferleri etkisi oldu tabi(sözleşmeleri bitmişti)
    üzüntülü anımı hatırlamıyorum ama emek verdiğim bir maçı kaybetmek beni sahiden üzüyor..hatta bir gün gs ile şamp. liginden elenmiştim arkadaş dedi üzülme bu kadar,ligde devam ediyosun ya..(o zmanlar hagide vardı,2d de yoktu)...

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

en büyük sevincim Türk milli takımındayken oldu finalde hollandayı 3-1 ile geçip kupayı almıştım...en büyük üzüntüm avrupa kupasında finalde hırvatistana yenilmek oldu 2-1 uzatmaların son saniesinde

ilk yılımda şampiyonlar liginde milanı eleyince sevindim yarı finalde iki maçtada
    0-0 barçayla berabere kalıp penaltılarda yenilince çıldırdım

Ben galatasarayda ilk senemde uefa 2. ve 3. senemde şampiyonlar ligi kupasını alınca sevinmştim ayrıca o kadroda elimde sadece mondragon, song ve carrusca yabancıydı. Hep Türk ve gençlerle oynadım süper gençler var ya

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by pinkfloyd View Post
    o ne la

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    o ne la
    çOşmuş......

Bende FB İLE İlk sezonda Şampiyonlar Ligini alınca çççççççooooooookkk sevindim........

itiraf ediyorum makeleleye hayranım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

itiriaf ediyorum,98 yılından beri bu oyunu oynuyorum ama bir tane bile avrupadan kupa alamadım(hiç hile yapmadım ama)lyon la ş.ligi finaline gelene kadar chelsea,inter,milan ı elemiştim finall monacodan 5 yiyince ağladımm...En büyük sevincim ise valenciayla müthiş çekişmeli geçen bir sezonun ardından la liga da şampiyon olmam evde kupa töreni bile düzenledim

en büyük zevkim
    arkadaşlarla ağdan fm oynarken onlar büyük takımları almıştı son 4 haftaya 5. sırada girip hilesiz şekilde bursasporla şampiyon olmuştum ki son maçlarımı kıl payı 1-0 dan 2-1 çevire çevire herkezin şaşkın bakışları arasında şampiyon oldum hala unutamıyom.

daha sonra galatasarayı aldım adamları satıp hatalı transferler yaptım 8. oldum

Fenerbahçe'nin başındayken ŞL'de PSV'yi 1-0 yeniyordum.Tam Bitmiştir bu iş derken 90+3'te yediğim golle gruptan çıkamayıp sinirimden ağlamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktasla UEFA aldıgımda cok sevindim...
    1 kere ligi 5. bitirdim agladım

itiraf ediyorum...
    Fernando Llorente'den nefret ediyorum...
    Menejerlik kariyerimde en çok ondan gol yemişimdir heralde...

Quote Originally Posted by elemanyus View Post
    itiraf ediyorum...
    Fernando Llorente'den nefret ediyorum...
    Menejerlik kariyerimde en çok ondan gol yemişimdir heralde...
    bende ilk adini bilmiyorum ama olic die bi forvet vardi sampiyonlar liginde en cok bu adamdan gol yemistim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe ile 3 kupayı almama çok sevindim

Chelsea den 7 tane gol yememe ve Alex in benim sözlesme teklifimi reddedip Milan la anlasmasına acaip üzüldüm vede çok zoruma gitti.

fm 07 deki enbuyuk sevinclerim uefa kupasini kemalin 86 dakikada reale attigi golle alisim we trabzonu kadikoyde 5 0 yenisim en cok uzuldugum olay fenerle ilk sezonumda sampiyonlar ligi 2.on eleme macinda salzburga 1 0 ve 1 1 ile elenmeme oldu he bu arada gs i sami yende 5 1 yenisim de en buyuk sevincim arasinda sayilabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtiraf ediyorum,Trezeguet Del piero ve Camoranesiyi satıp carlos Velayı alıp tekrar Serie B ye düştüm.Sonra onu bayaa bi paraya satıp fabregası alıp yenilgisiz çıktım(özel taktik bulmuştum o da ayrı tabi :P )

Nesil
    2006

En büyük sevincim Fenerbahçe ile bütün dünya kupalarını kazanmak.
    En kötü sevincim Konyaspor'u bir türlü Şampiyonlar Ligini götürememek.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri