http://www.bestfootballer.com/
Sitenin ismindende anlayacağımız üzere Dünyanın en iyi oyuncu anketi yapılıyor. Türkiyenin adını duyurmak içinde Hakan Şüküre oylarımızı atalım.
http://www.bestfootballer.com/
Sitenin ismindende anlayacağımız üzere Dünyanın en iyi oyuncu anketi yapılıyor. Türkiyenin adını duyurmak içinde Hakan Şüküre oylarımızı atalım.
bu sadece bir anket bir amacıda yok milliyetçi davranmaya hiç gerek yok orada 10 futcolcu varsa 9u hakan şükürden iyi... kimse kusura bakmasın oyum Batigol'e
Oyum Hakan'a..
Bence Hakan ordaki çoğu kişiden çok daha iyiydi ben oyumu Hakan'a verdim
Oyum çocukluğumdaki idolüm olan Lothar Matthäus'a.
Gheorghe Hagi
Hakan Sükür
kime versem acaba..?
Ben Zidane'a verdim.
Bnm oyum Zidane ye gitti... Bence en iyi o...
Ben senin kararına karışamam sadece fikrimi söyledim ben
Jose Luiz ChiLavert e verdim.Dünya üzerinde geLmiş geçmil en beğendiğim kaLeci.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben Napoli'li olduğu için oyumu Maradona'ya verdim.
Hagi Hagi Hagi..
Oyum Michel Platini'ye..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Gecenlerde dunya kupasi nin gecmisini izledim, ve onu izledikten sonra burda oy verebilecegim tek kisi kaldi oda PELE
Van Basten. Başka pek çok oyuncu vardı:
Jose Luis Chilavert(gol kralı kaleci)
Dino Zoff
Buffon
Socrates
Zico
Pele
Shevchenko
Oyum Hagi´ye.
Profesör Hagi![]()
oyum zidane a
ferenc puskas ve gerd müller arasında kaldım..gerd müllerin oyu düşük ama..adam 92 milli maçta 98 gol attı ama oyu düşük![]()
Puskas ne adammış yav açık ara önde...
So what?
Saike
Tüm zamanlarin gelmis gecmis en iyi oyuncularindan biri.Onun gibi muhtesem birisini izlemeyi cok isterdim.
Macaristan milli takımı için 84 maçta 83 gol, ve Macar ligi ve İspanya liginde toplam 533 maçta 511 gol atmıştır.Macaristan milli takımı için 84 maçta 83 gol, ve Macar ligi ve İspanya liginde toplam 533 maçta 511 gol atmıştır.
Macar liginde oynadığı dört sezonda gol kralı oldu ve 1948 yılında tüm Avrupa liglerinin gol kralı oldu. Real Madrid'de oynarken İspanya gol kralına verilen "Pichichi Ödülü"nü dört kez kazandı. Real Madrid'le oynadığı iki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kupası finalinde toplam yedi gol attı. 1960'ta İskoçya'nın Glasgow kentindeki final maçında Alman Eintracht Frankfurt'u 7-3 yenen Real'in dört golü ondan geldi.
1995 yılında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Fedarasyonu IFFHS tarafından 20. yüzyılın en iyi golcüsü seçildi.
Çok söze gerek yok
Gheorghe Hagi..!