Tamam o zaman cidden sorunlu senin başkan.![]()
İstanbul Bld(Oğuzhan)
Oftasspor(Deniz)
Orduspor(Emrah)
Kocaelispor(Burak)
Tamam o zaman cidden sorunlu senin başkan.![]()
Türk Telekom Lig A 8. Hafta
Orduspor-Elazigspor
Orduspor Evinde Kaybetmiyor!!!!!!!
Gecen hafta Cok sürpriz bir yenilgi aldik. Bu hafta evimizdeki macta bir cok futbolcumuz sakat idi Maca tek forvet ciktim cünkü bütün forvetlerimiz sakat idi.... Senolu forvete aldim ve 2 tane cok güzel gol atti. Bu sonucla evimizde yenilgisiz serimizi sürdürdük....
Eskisehirspor-Oftasspor
Oftasspor Sokta!!!!!!!!!
Bu yenilgi bizim için çok kötü oldu.Taktiğimiz yeni oturtuyoruz.Bu nedenle takımın zamana ihtiyacı var her şey zamanla düzelecektir
Istanbul Bld-Istanbulspor
istanbul bld Nihayet kazandi!!!!!
Kazandığımız için çok mutluyum.Umarım takım lig bitti gibi yapmaz rehavete uğramayız
![]()
İyi bari hepiniz kazanmışsınız.
Oftaş yenildi![]()
Ben görmedim ya onu. Oftaş fark yemiş meğer.
Sampiyon Ordu olacak Takimim genc ve tecrubeli karisimi bir takim
Onu biliyoruz, ikinci kim olacak acaba?
Orduyu tebrık edıyorum hakıkatten cok ıstıkrarlı gıdıyorlar. Lig A ya gelınce super lıgten cok daha zevklı bır lıg hele onlıne oynayınca tadından yenmez. Oftaşş ve belediye ıstıkrarı bır turlu yakalayamadılalar
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Kariyerlere birileri katılınca hemen dağılıveriyor kariyerler.
Kariyerlere birileri katılınca hemen dağılıveriyor kariyerler.Şu ana kadar devam eden bir Kin Nefret Şiddet vardı o da 1-2 maç devam etti.
Bizim kariyer Cok büyük bir sorun cikmadigi sürece Devam edecek
Öyleyse bekliyoruz.
Bekleyin şu Deniz gelsin hele.
Biz de Ertuğrul'u bekliyoruz.
sugar daddy![]()
Az Sonra Dsporda Dplus Programina Oguz ve Ben Konuk Olcagiz Deniz isleri nedeniyle katilamicak
Bekliyoruz.
LİG A PLUS PROGRAMI
D Spor Ekranlarından Hepinize Merhaba TSI!...
8. Haftası geride kalan Lig A'da heyecan tüm hızlılıyla sürüyor.Bu günkü programımızda iki değerli teknik adamımız ve daimi yorumcumuz Burak KURAL(el_hadji) ile geçen haftaların tüm ayrıntılarını hep beraber analiz edeceğiz.
Güney(Spiker):Malesef Deniz Hocamiz Bazi nedenlerden dolayi programimiza katilamiyacak...
Güney(Spiker):Merhaba Emrah Hocam, Oğuzhan Hocam ve Burak Hocam...
Hep Beraber:Herkese Merhabalar!...
Spiker:Öncelikle programımıza hocalarımızdan başlayalım takım durumlarını alalım kısaca
Emrah(Orduspor):Valla Benim takimi Cok konusmaya gerek yok. Aldigim Sonuclar belli... Burda en onemli konu Oguz hocamin durumu onlar baya kötü gidiyor ve ben sozü Oguz hocaya veriyorum..
Oğuzhan(İstanbul BB):Bu sonuçlar beni pek memnun etmedi.Bir galibiyet bir beraberlik.Böyle giderse ligi kötü durumda bitiririz.Oyuncularıma çok güveniyorum umarım toparlanırlar.
Güney(Spiker):Birde lig a hakında değerli yorumcumuz Burak Bey'in yorumlarını alalım.
Burak(Yorumcu):İlk sekiz hafta itibariyle çok çekişmeli bir lig olduğunu görüyoruz.Bu çekişme ligin sonuna kadar süreceğe benziyor.Özellikle Orduspor ve Oftaşspor'un hocalarının takımlara alıştıkları belli oluyor.Ligin en büyük favorileri arasında gösterilen İstanbul BB ise beklediğimin biraz altında performans gösteriyor şu ana kadar.Herşeyin zamana göre değişeceğini umuyorum.
Güney(Spiker):Peki Burak hocam sizden birde takımlarımız hakkındaki eleştirilerinizi alalım.
Burak(Yorumcu):Öncelikler Ordusporla başlayalım.Kısitlı bütçeyle çok iyi transferler yaptı ve bir anda kendini zirvede buldu.olacaK.birde şunu söyleyeyim ordunun Bazi oyunculardan faydalanması gerektiğini düşünüyorum.İstanbul BB ise Mlatyasporla ligin en güçlü kadrosuna sahip iki takım.Kısa zamanda yükselişe geçeceklerini sanıyorum.Özellikle belediyede Ali Güzeldal ve Erhan Küçüke dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Oftasşspora gelecek olursak genç ve dimaik bir kadroya sahipler.Bu aralar biraz sıkıntı yaşıyorlar ancak çok güçlü bir savunma hattına sahipler.Korhan transferinin çok yerinde bir transfer olduğunu belirtmekte fayda var.Birde Kasımpaşa ve Malayspora değinmek istiyorum.İki takımda çok güçlü bir yapıya sahip.Ama özellikle Kasımpaşaya dikkat!...
Günay(Spiker):Teknik direktörlerimiz ne düşünüyorlar bu eleştirler hakında?
Emrah(Orduspor):Cok genis bir kadyoya sahibiz elbet herkez forma sansi bulacak
Oğuzhan(İstanbul BB):Taktigimizi bir turlu oturtamadik. insallah en kisa zamanda takim yerine oturacak
Güney(Spiker):Peki Burak Hocam gelecekte Lig A'da ne gibi durumlar bizi bekliyor?
Burak(Yorumcu):Güneyciğim dediğim gibi bence zirve yarışı Orduspor, Kasımpaşa ve Malatyaspor geçer.Ligin henüz başı.
Güney(Spiker):Peki hocam Evet sevgili TSI ailesi, ilk programımızın sonu geldik.Önümüzdeki haftalar Lig A'da bizi ne gibi süprizler karşılayacak hep beraber göreceğiz.Gelecek haftalar görüşmek üzere esen kalın.
Bizi izlemeye devam edin![]()
Biraz kısa ama güzel. Sonraki yazılarda gülmek istiyorum.![]()
Arkadaslar az sonra videolar geliyor
Maç videoları mı?
Komik ilginc videolar
O S M İ G O L
S a b r i U g an:Evet sevgili seyirciler .Bu hafta şok bir görüntü ile karşınızdayız....Ben bu görüntüleri görünce inanamadım doğrusu!
Türk Telekom Lig A'da şike mi var dedim.Evet sizleri fazla heyecanlandırmadan olaya geçelim.Oftasspor menejeri Deniz İstanbul B.B maçı öncesi adam tutup hakemlere rüşvet veriyor!İşte bu video her şeyi anlatıyor.
Not:Havuzda yüzen adam menejer Deniz,Onunla konuşan adam ise rüşvet veren adam....
İşte şok görüntüler....
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...345802d1e16de5
Video süper.Sonu da uymuş tam.
Türk Telekom Lig A 9. Hafta
istanbul bld-Oftasspor
Derbide Gülen Taraf Oftasspor!!!!!!!!
Oguzhan-Osmigol'deki videoyu izledim...Deniz şike yaptı.Son dakika gol atarken hakem maçı bitirdir...Daha oynanacak 2 dk. vardı..Tahkime gidip maçın tekrarlanmasını isteyeceğiz.
Deniz-Zorda olsa Derbi maci kazandigimiz icin mutluyum.Ayrica rakip takim hocasi Oguzhanida yaptigi konusmalardan dolayi burdan kiniyorum
Orduspor-A.Sebatsspor
Orduspor Kazanmaya Devam Ediyor!!!
Cok fazla konusmak istemiyorum. Oynadigimiz oyun ve aldigimiz sonuclar belli bütün futbolcularimi tebrik ediyorum
![]()
Video süper olmuş![]()
(/s)
Sağol ben yaptım tabi ki.Ayrıca Tahkim kurulundan yeni geldim maç tekrarlanmayacak
![]()
Deniz gelsede maclar yapsak bu arada Kariyer ligine alinmadigin icin cok uzgunum en cok hakedenlerden biriyima ayrica