Beyler bizim dersler devam ediyor.. Adı batsın fen lisesi...

Akşam 4 gibi evde oluyorum. Söylemiştim arkadaşlara 5'te başlayacaktık.

]
Gök-De-Niz !!!..

Sporting bombayı patlattı.

Berk Hoca ilk transferinde çok faydalı olacağına inandığı bir ismi getirdi. 26 yaşındaki Gökdeniz Karadeniz "Sağ-sol-orta.. her yerde ne iş olsa yaparım abi. Beni bu Portekiz ligine getirdin ya Allah senden bin, bilemedin ikibin kere razı olsun". şeklinde menajerine şükranlarını sundu.

Gökdeniz'in 61 numaralı formayı giymesi bekleniyor. Bu numaranın 3,5 seoznda atacağı gol sayısı olacağı da iddialar arasında.

Ayrıca Berk Koz "İki takviye daha yapıp transferi noktalayacağız" dedi. Bu transferlerin savunmaya yapılması bekleniyor.

Hedef Alexis mi?

Berk Koz'un hedefindeki ismin Getafe'de top koşturan, İspanyol genç yetenek Alexis olduğu yönünde haberler Portekiz basınında geniş yer buluyor. İspanyol oyuncuyu Valencia da istioyr fakat arkadaşları onun Portekiz'e transfer olmasını istiyorlar. Bunun sebebi büyük ihtimalle Alexis ' in iyi bir ÇöpÇatan olması. "Alex Prtekiz'den bize Çikolata renkli güzeller ayarlar, çıkıp gollerini de ata...Pardon o savunmacıydı, kalsın o zaman goller." diyen arkadaşı Jose Gilberto Gılıbıck, ona güvenini sundu.
Berk Hoca bu haberle ilgili henüz açıklama yapmadı.