Sağolun arkadaşlar aslında bu sezon ilk 5'i hedefliyorum.Yeni maç eklerim heralde bugün

---Erdi Gülşen Lig Tv özel Röportajı---

Ercan Taner Londra bulunan Türk menajer Erdi Gülşen ile konuştu.

Ercan Taner:Merhaba hocam nasılsınız?
Erdi Gülşen:Teşekkürler Ercan sen nasılsın?
E.Taner:Sağ olun hocam ayrıca röportaj için bizi seçtiğiniz için de teşekkürler.İlk sorumla başalamk istiyorum.İzmirspor'dan sonra avrupa'ya gittiniz neler düşünüyorsunuz Avrupa hakkında?
E.Gülşen:İzmirspor ile o güzel günlerden sonra adapte olmak kolay olmadı.ispanya ligine iyi uyum sağlayamadım.Ancak o liginde bana büyük katkısı var iyi tecrübeler kazandım.bu tecrübeler bana başarıyı getirecek.
E.Taner:Peki hocam takip edebildiğimiz kadarıyla Ada'da da hakem hataları var...
E.Gülşen:Tabi ki Ercan hatta şunu söyleyebilirim Türkiye'den fazla oluyor burda hatalar ancak Türkiye'deki kadar konuşulmuyor.Aslında bizim de çok canımız yanıyor.Kısıtlı konuşabiliyoruz.Yoksa federasyon gerekli uyarı gerekli dilde hemen yapıyor.
E.Taner:Peki hocam transfer yeni sezonda almayı düşündüğünüz isimler var mı?
E.Gülşen:Tabi kide en son Taylor'u Manchester United'a sattık.İyi bir gelir sağladık.Gelicek sezon Uefa'da yer alırsak iyi bir golcümüz olmalı izlediğimiz oyuncular var.
E.Taner:İsim alabilirmiyiz hocam?
E.Gülşen:İsim veremem ancak Alman bir oyuncu gelecekte iyi işler yapacağına inandığımız bir oyuncu.
E.Taner:Pavlidis ve Ferreira takıma çabuk uyum sağladı.Ya Volkan Babacan?
E.Gülşen:Volkan'ın çalışma izni çıkmadı.Onu tekrar Türkiye'ye yollamak istiyorum ondan yararlanamadığım için üzgünüm.
E.Taner:Hocam Football Manager oyunu var biliyormusunuz menajerlik yapılan bir oyun.
E.Gülşen:Hadi yaa.Bilmiyordum ancak en kısa zamanda alacağım bu yoğun tempoda boş zaman bulursam oynamaya çalışacağım.
E.Taner:Teşekürler hocam tekrar görüşmek üzere