Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 216 sonuç

Konu: Galatasaray'ın cezası belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Pardon Tümer'e ne cezası?Haberim yokta.
    Yaptığı hareketlerle taraftarı tahrik... Herhalde elini falan kaldırdı yaa ondan ceza aldı...
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bizde sizin maçınızda 3-0 galip sayılırdık. Bu ne biçim kural. Mondi'ye atılan ses bombasını kınıyorum. Diğlerine yapılan tabii ki kötü ama gösteriş için Gerets'in anlında ki kanın silinmemesi daha büyük bir terbiyesizliktir. Acındırmaya çalışmaktadır. Sizin görüşünüze göre biz hakemlerden yıllardır çekiyoruz biraz da siz çekin. Bizim de Beşiktaş maçında nelerimiz verilmedi. Buraya yasam kelime sayısı izni yetmez. Bunlar boş işler.
    sen olsan o kani silermiydin.... adamin kafasi yerilmis hala gosteris diyossun ya nasil bir zihmiyetin var .....
    yedek kulubesine girerken deived a su sisesi geliyor yerlerde yaitiyor surunuyor ... gerets in ki gosterisse deivid in ki ne acaba ....
    sizden tabikide objektif olmanizi istemicem ben olsam bende olamazdim ama bari mantikli yorumlar yapin .... gosteris icin kafasini gerets bilerek yardi da dersiniz .... allahim ya ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran manisanin sahasi neden kapanmadi soylim taraftarlar tek bir olaya karismadi dostca bir mac oldu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baran manisanin sahasi neden kapanmadi soylim taraftarlar tek bir olaya karismadi dostca bir mac oldu
    Danimarka macinda da taraftarlar olaya karismadi.Yani sadece 1 tane ayyasin biri geldi hakeme saldiri tesebbüsünde bulundu,hemen hakem maci tatil etti ve cezalar geldi Danimarka´ya.

demokrasinin keskin kilici ve sutten cikmis akkasik fb ..............

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco View Post
    demokrasinin keskin kilici ve sutten cikmis akkasik fb ..............
    öyle birşey iddia eden yok
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

sen olsan o kani silermiydin.... adamin kafasi yerilmis hala gosteris diyossun ya nasil bir zihmiyetin var .....
    yedek kulubesine girerken deived a su sisesi geliyor yerlerde yaitiyor surunuyor ... gerets in ki gosterisse deivid in ki ne acaba ....
    sizden tabikide objektif olmanizi istemicem ben olsam bende olamazdim ama bari mantikli yorumlar yapin .... gosteris icin kafasini gerets bilerek yardi da dersiniz .... allahim ya ....
    Kesinlikle haklısın, Deivid'in hareketi için söylenecek tek şey var; Tiyatro..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

sizin tiyatrocular her alandadaha iyi merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Konnuda ne kadar ceza varsa hepsi geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ondansa tiyatrocu, bizdense nerdeyse ölüyordu mantığı..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by EreN View Post
    sizin tiyatrocular her alandadaha iyi merak etmeyin

Daha açık olsak ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ondansa tiyatrocu, bizdense nerdeyse ölüyordu mantığı..

Mükemmel cevap.Aynı şey Gerets için söylense ne olur eline bir mendil alıp alnını silemezmiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O bir duruştur, Galatasaraylılık duruşu.. Anlamanızı bekleyen yok.. Yerlerde yatıp, kıvranıp abartasa daha doğru olurdu herhalde..

Geçen seneki Türkiye Kupası maçında Hasan Şaş'ın tiyatroculuğunu herkes görmüştür

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bırak bunları.Nasıl bi zihniyetin var ne demek?Eğer gösteriş olmasaydı,mikrop kapacak diye silerdi tamam mı?Oraya da yapıştırırdı bantı yine yapılan terbiyesizlik belli olurdu.Burada okuyanlar bilir tarafsız olan bir çok arkadaş var ama sen burda biraz takıma yönelik yorumlar yapıyosun.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yaptığı hareketlerle taraftarı tahrik... Herhalde elini falan kaldırdı yaa ondan ceza aldı...
    Şemsi alkışlamak ile sadece hakemden ceza alınır diye biliyorumda yani bu kadar da olmaz.Tuncay'da tahrik etti ona verilmesi lazım.Suyu içti.Yani ben orda atanların yerinde olsam:
    -Adama bak bea siz atarsınız ben içerim diyor.

O yüzden bu kararın pek de bir savunulacak yönü yok.Zaten maç üzeriden 1 ay geçmiş anca karar çıkıyor NEDENSE?

Ama beyler Runje'ye 2 maç ceza geliyor.Hemen toplanıp maç öncesi karar veriyolar.Yani lafın özü burası Türkiye.

Bir yerde sahaya bi seyirci atlar maç tatil edilir.Bi yerde maçta sahaya atılmayan kalmaz ama bitmez.Kimin haklı kimin haksız olduğu bi kenara bırakılmalı artık.Avrupa diyoruz,çok güzel ama önce onlar gibi davranmalıyız.

Ama çok zor biliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sabri ilk maçta ceza almış mıydı ? Hatırlayamadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tümer'e verilen ceza iptal edilir, kesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Burak iptal edilmesi değil mesele,neden iptal ediliyor?Yani Tahkim kararı hafifletme yeri midir?Ben daha hiç bu ceza az kardeşim gel bakalım sen buraya al sana 2 maç daha yada şu kadar para cezası diye bu durum görmedim.

Madem indirilecek neden veriliyor?Saçmalık işte.

Eden kendine etmiştir. O kadar ceza,koltuk masrafları vs. vs. taraftarlar zaten kulübüne cezayı verdi. 5 maçta iyi. Tahkim en az 4'e indirir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O bir duruştur, Galatasaraylılık duruşu.. Anlamanızı bekleyen yok.. Yerlerde yatıp, kıvranıp abartasa daha doğru olurdu herhalde..
    Galatasaraylılık duruşu ?
    Ümitinki ne duruşuydu o zaman zıp zıp zıplıyordu.
    Acı çeken bir oyuncunun yerde kıvranması normaldir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Şimdi benim merak ettiğim gs yönetimi bu 5 maçlık cezaya itiraz ediceklermi çünkü kendileri dahi maçtan sonra Türk futbol tarihinin kara gecelerinden biri gibi söylemelrde bulunmuşlardı cezaya itiraz ederlersede bu sefer tahkim'in cezayı düşürmek yerine bir maçta daha fazlaya çıkartıp herkese göz dağı vermesi lazım belkide onlarda benim gibi düşünebilirler bekleyip görücez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümitin basılan yeri yanlış hatırlamıyorsam, biraz tehlikeli bir yerdi..

Duruş derken anlatmak istediğim, dik durmasıdır..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Galatasaraylılık duruşu ?
    Ümitinki ne duruşuydu o zaman zıp zıp zıplıyordu.
    Acı çeken bir oyuncunun yerde kıvranması normaldir
    Yapma Eren yahu.Edu´nun Ümit´in neresine bastigini görmedin mi Allah korudu Ümit´i

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Burak onu defalarca seyrettim kasıklarına basmadığı üzerine istediğin yemini ederim beldeki kemiğine bastı ama adam gitti başka yerini tutup deivid gibi yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kesinlikle haklısın, Deivid'in hareketi için söylenecek tek şey var; Tiyatro..
    Ya bu kadar taraflı olunur Ümit'inki nasıldı Deivid'inki tiyatroysa Madem o kadar acıdı kalktığında bişey olmamış gibi devam etti Hasan Şaş'ı gördük Lugano'nun 100 m uzağında adama artistlik yapıyo daha yakından yap o kadar erkeksen bu tiyatro değil mi helal size

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ümitle ilgili birşey mi dedim, o yapmıyor mu dedim ? Ümit doğru yapıyor, devam etsin mi dedim ? Bunları her futbolcu yapıyor zaten.. Ama Ümitin bir yerine basılıyor sonuçta, Deivid daha fazla abarttı.. Sidik yarışına döndü iş..

Ayrıca MeMo öyle bir yazmışsın ki, erkeksen falan hiç beklemezdim.. Yakınına gidip yapsa, daha mı iyi olacaktı ? İstersen şimdi, Lugano Hasan'ı döver muhabbetlerine de girelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yuh be gerets sesin cikarmadi durdu simdi ona taktidiniz otto baric neydi ama yerlerde surunuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Burak doğru söylüyor,Ümit'i savunmadı ayrıca memo dediğin spor adına hiç hoş değil.Biz burada o maçta yapılanları kınıyoruz ceza az bs birdaha olmamalı diyoruz sen daha yakından diyorsun bu mudur peki erkeklik?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar ben onu demek istemedim yani çok uzaktan taraftarlara şov yapıyor demek istedim gene yanlış anlaşıldım yaw.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Burağın sözlerini alıntı yapınca öyle anlaşıldı.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri