of gökhanla eddie çok can yakacak bu sezon
Ah bi param olsaydı var yaNe yapalım kiralama yöntemine başvuracaz artık
![]()
Ben fakim kaldim bunlarin yaninda![]()
Arkadaslar Ben Bu Karıyerın Basınıyım...Buda Yenı cıktı artık karıyerlerın basını olmak arada ufak tefek hatalarım oluyor lutfen ksr bakmayın.
![]()
Rizeyle çok kez oynadım transfeler şart yoksa başarı olman çok zor
Arkadaşlar niye 7.02 ile oynuyorsunuz burada Türkiye liginin en son hali var Elhadji Update var ken teeesüf ediyorumyine de başarılar
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Mehmet Topuz Galatasarayda!!!!
>>>>>>
Galatasaray Mehmet Topuz u 1.9m Euro Karsılıgında Aldı...
FLAŞ!! FLAŞ!! FLAŞ!!
Ömer Faruk Önçırak 1 Haftadır Ortalarda Yok...Yoksa CaykurRızeSpor Bası Bos Mu Kaldı....
CaykurRızeSpor Baskanı Ekrem Cengız Eger 2 Gun Icınde Ortaya Cıkmasssa Yenı Menejer Arayısına Gecceklerını Soledı..
Mehmet Topuz'u satmamalıydın.
Ek Bilgı>>Arkadaslar Oyunda Cıkan Bır Hata Nedenıyle Oyuna Arkadaslar Gırmedı Ve Kerem Cagan arkadasımız Sattmamıstır Mehmet Topuz u...O hata nedenıyle mehmet topuz kendısını gıtmıs
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böle Sey Gorulmedı!!
KayserıSpor Un TD u Kerem Cagan Larısa Macında Gol Yedıgı Icın Ivankov u Cok Kotu Azarladı....Ve Aynı Macta Son Dakılarda Yaptıgı Kurtarıslarla Kerem Cagan ı utandırdı.....
Son Dakka Haberı!!
KayserıSpor un Kalecisi IVANKOV 3 ay Sakat...
Ediz Bahtiyaroglu 1 seneligine Eskisehirspora kiralanmistir.
Ankaraspor A.S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hürriyet Güçer Adlı oyuncu 350k Konyaspora transfer olmuştur.Futbol Kariyerinde başarılar dileriz.
Ankaraspor A.Ş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hüzeyfe Doğan Adlı futbolcuyu Parderborn takımına 100k ödeyerek transfer ettik.
Anakaraspor A.Ş
mehmet topuz satılırmı be çok büyük yanlış ettin
Arkadasım yazmıstım hatırlamıyosam m.topuz u arkadas satmadı bı hata olustu ondan gıtmıs...
Basında çıkan gurbetçi oyuncu Tevfik Köse'yi kiralayacağımız yönündeki haberler gerçekleri yansıtmaktadır.Ancak oyuncunun kiralama teklifi reddinden dolayı bu transfer askıya alınmıştır.
Kayseri Erciyesspor Kulübü
ivankovu yolla ali melih özçelik ve ya vincent enyeama al
Kusura bakmayın artık basın dıyılım.haber yazmıcam bndan sonra
Kulübümüz oyuncularından Cenk İşler bonservisi ile beraber Konyaspor Kulübüne satılmıştır.Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
Kayseri Erciyesspor Kulübü
Arkadaşlar Mehemet topuzu ben satmadım ben kariyere geç katıldım Mehmeti Ertuğrul sağlam satmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fb-Kayseri birazdan
Vallahi çok hareketli maçtı ya![]()
Kayseri Kadıköyde galibiyeti kaçırdı!0-0
Kayserispor baştan sona üstün götürdüğü maçta 1 puanla yetindi.
Ivankovun sakatlığında şans verilen Ali üçkulak şansı iyi değerlendirdi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncularımın hepsini teker teker
Oyuncularımın hepsini bir kez daha tebrik ediyourm güzel oyunumuzun meyvesini gelecek haftalar da almayı umuyorum
Evet bence de ıvankovu satmalısın kesınlıkle cok hata yapıyor
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
enyeama yı alcaktım siena kapmış artık 1 sene idare etcem seneye brezilyalı grohe yi getirmeye çalışcam
ben benim ilk macimda k.erciyesi 5-0 yendim. benim kariyerimde
Ama burada birbirlerine karşı oynadılar.
@Mert: Mert bizim kariyerdeki 3-3'lük hazırlık maçına bak. Asıl heyecan orada.![]()
![]()
Altan Aksoy 3 Ay Sakat!!!
Çaykur Rizespor'un hücumdaki en etkili ismi olan Altan, antrenmanda ciddi sakatlık geçirdi. Klüp doktoru raporunda; Altan'ın 3 ay ile 5 ay arası sahalardan uzak kalacağını belirtti.
Çaykur Rizespor Yasin Karaça'yı Kiraladı.
Yunanistan'ın Ath. Asteras takımında forma giyen orta saha oyuncusu, klübumuz tarafından kiralanmıştır.
Erciyes-Rize Antlaşması!!!
Erciyesspor'un teknik direktörü Mert Çeken, Rizespor'un teknik direktörü Ömer Faruk Önçırak'a ilginç bir teklifte bulundu. Mert Çeken: " Ömer, klübumun çok fakir olduğunu biliyorsun. Sana bir teklifim var. Sen, bizim takımdan istediğin futbolcuyu uygun bir fiyata al. Ömer Faruk Önçırak ise: " Tamam o zaman Kürşat'ı istiyorum para konusunu da sonra düşünürüz. diye konuştular.