Gs şampiyonluk için iddası yok ama 3.cü olur.
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Gs şampiyonluk için iddası yok ama 3.cü olur.
Ne 3.lüğü Gökay kovulmak için gün sayıyor.![]()
Bekliyoruz kariyerin devamını..
Akşama dediler ya.
Kariyerimize kaldığı yerden devam ediyoruz.
Beşiktaş-Denizlispor ile oynuyor, kazanması halinde lider olacak. 18. hafta maçı...
Beşiktaş ligin başından beri ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.
Şimdi önümüzde V.Manisaspor (kupa maçı), Galatasaray ve Beşiktaş maçları var. GS ve BJK maçlarından kayıpsız ayrılmam gerekiyor, yoksa şampiyonluk zora girecek.
Gökhan Ünal sakatlandı, 3 hafta ila 2 ay arasında yok![]()
Helal olsun Can bırakma liderliği![]()
So what?
Saike
Servet Çetin Yuvaya Dönüyor
Ligde ve milli takımda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Servet'in sene sonu Sivasspor'la olan sözleşmesi bitmektedir ve yuvasına dönecektir.
hayirli olsun
Can'dan özet haberleri aldım. Egemen UEFA'da başarılar dilerim. Can lidermiş ha Can şampiyon ha Egemen farketmez. Gs için söyleyecek bişeyim yok. Transferin hayırlı olsun.
Cenk İşler Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayseri Erciyesspor'un golcüsü Cenk İşler ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe 3 - 0 V.Manisaspor (FORTIS Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maç)
Goller: Alex, Cenk İşler, Serdar Taşçı
Egemen zaten turu geçtiğin bu galibiyet ile belli oldu.
Bursa deplasmanı çok zor. Bence TSL'de ki en zor deplasman. Ne zaman gitsem üç yerim.![]()
bursa üclemis
Yeni transferimiz Cenk İşler Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta golü kaydetti.
Dev derbiye 2 gün kaldı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için her iki takım da çok iyi hazırlanıyor.
Can kendi evine bırakmışsın turu geçersin umarım.Egemen geçmiş turu
Rahat yenersin Egemen Galatasaray'ı.
Ne CENK'i yaaBende Giresun'da ilk 11'e girememişti
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende turu geçtim gibi.Yarı Final'de GS-FB eşleşmesi olacak.Aynı zamanda bu hafta FB-GS derbisi var.![]()
Trabzonspor 0-0 Besiktas (Turkcell Super Lig 19. Hafta)
Karsilikli ataklarin sonuc vermedigi mac 0-0 berabere tamamlandi...
Gökay Kanmazalp istifa ettti.
Gelişmeler az sonra.....
Fenerbahçe 1 - 0 Galatasaray (TURKCELL SüperLig 19. Hafta)
Goller: Carlos Vela
Maçın Ardından: Basın Toplantısı
Mucizevi bir galibiyet aldık. 90 dakika üstün oynadık fakat bir türlü Mondragon'u geçemedik ve en sonunda da 90+2'de Carlos Vela'nın golüyle 3 puanı aldık. Çok kritik bir üç puandı ve çok mutluyuz, yeniden liderlik koltuğuna oturduk.
Egemen Işık
2 hafta üst üste derbilerde 90+2 de gol yemek sinirimi bozdu ve istifa ettim.
Gökay Kanmazalp istifa etti!
Fenerbahçe yenilgisiyle Gökay Kanmazalp görevinden istifa etmiştir.
Fenerbahçe teknik direktörü olarak üzüldüm Gökay Bey'in istifasına fakat kendi bileceği iş. Son dakika attığımız gol onu derinden sarsmış olmalı. Mucizevi bir galibiyet almıştık.
Kendisine başarılar diliyorum hayatında.