Arkadasim Gs Basina ben gecebilirmiyim bir bjk olarak kurtarmak istiyorum bu durumdan takimi
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Arkadasim Gs Basina ben gecebilirmiyim bir bjk olarak kurtarmak istiyorum bu durumdan takimi
Ben geçerimde prensipte anlaşmamız lazım..![]()
Sen Turksportal ın duzenledıgı karıyere katılmıyormusun?Adın Vardı
Basın Toplantısı: Adnan Sezgin
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Gökay Kanmazalp'ten boşalan teknik direktörlük görevine Mertcan Dönmez'i getirdiklerini açıkladı.
Geceyarısı operasyonu ile göreve getirilen Mertcan Dönmez yarın basın önünde 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
Mertcan Dönmez'in ilerleyen saatlerde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
Kolay olanı yaptı!
Oyunda iyi oynayıpta son dakikalarda gol yemek vardır, bir de kötü oynayıpta son dakikalarda gol yemek vardır. İlkinde çok üzülürsün, ama ikincisin de fazla önemsemezsin zaten iyi oynayamıyordum mantığı ile. Fenerbahçe 90 dakika üstün olan taraftı ama Mondi'yi geçemiyordu. En sonunda golü buldu.
Gökay Bey kolay olanı yaptı, takımı bırakıp gitti. Azimli bir insan olsa takımı daha iyi yerlere getirebilirdi. Bırakıp kaçmak kolaydır. Önemli olan mücadele etmek. Bu hareketinden dolayı Gökay Bey'i kınıyorum. Gitmesine üzüldüm, sevdiğim bir arkadaşımdı.
Yolu açık olsun...
Bu taraftar seni unutmayacak!
Can Günşiray
Daha fazla dayanamamış kamuoyu baskısına![]()
Yazıklar Olsun..! Mertcan he puuuuuuuuu![]()
Bende Yapabılırdım..Ama coktan getırmıssınız.Hayırlı Olsun O Kurtarıcakmı Gorucez Galatasarayı Ins Kurtarır.Ben Bıle Uzuldum Bu Kotu Gıdıse..
Mertcan Dönmez'e Başarılar Dilerim
Meslektaşım Mertcan Dönmez'e başarılar diliyorum Galatasaray'daki görevinde. Kendisi çok iyi bir teknik hocadır, Galatasaray'ı hakettiği yere taşıyacaktır, bundan eminim. Galatasaray'ı güzel günler bekliyor Mertcan Dönmez ile.
Egemen Işık
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Hoşgeldin Mertcan Dönmez!
Gökay Kanmazalp'in istifasından sonra takıma daha da başarılı bir teknik direktör geldi. Kendisinin iyi işler yapacağına eminim. Galatasaray'ı daha üst sıralara çıkaracaktır.
Tekrar hoşgeldin Mertcan Dönmez! Başarılar diliyorum...
Can Günşiray
Bi fenerliye galatasaray emanet edilir mi mertcan daha beter yapar![]()
Defol Git Mertcan !
Bu takımı batırmak için geldin.Biliyorum.Defol..!
Aygün Hagi
Önyargılara kapılmayın arkadaşlar, Mertcan Dönmez profesyonel bir antrenördür ve bu tür şeylerle meşgul olmaz.
2 gün sonra Gaziantepspor ile maçı var, kupa maçı, bakalım Dönmez'i göreceğiz, neler yapacak![]()
Çok iyi bir seçim yapmışsın MertcanTakımı iyi küme düşürmeler.
Bısı Olmaz Isterse Alex Ferguson Gelsın Kurtaramaz Gs yi![]()
Basın Toplantısı: Mertcan Dönmez
Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Mertcan Dönmez bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de katıldığı basın toplantısında Mertcan Dönmez şunları söyledi: “Dün yönetim kurulumuzla beraberdim. Hep beraber Galatasaray’la ilgili düşüncelerimizi masaya yatırıp Galatasaray’ın geleceğini planladık. Çok olumlu izlenimlerle bu toplantıdan ayrıldım. Dünkü çalışmaya rağmen kendimi çok iyi hissediyorum.
Daha önce beraber olduğumuz dönemlerde basın toplantılarında böyle bir kalabalık karşısında değildim. Toplantılarımızı dışarıda yağmur altında yaptığımız da olurdu. Bugün çok daha iyi ortamda, çok fazla basın mensubu arkadaşımla olmak benim için bir sürpriz oldu. Eğer buradaki iyi ortamı, sahada oynayacağımız iyi oyunla pekiştirirsek, gelecekten yana hiçbir çekincem ve endişem olmaz.
Bir teknik direktör ile basın arasındaki ilişki ve ortak çalışma benim çok önem verdiğim bir konu. Bu ilişkimizde birbirimize adil bir şekilde davranmamız ilişkimizin temelini oluşturacak. Biliyorsunuz son dönemde oturduğunuz o koltukta bende oturdum. Bu işin ne kadar zor olduğunu ve bu çalışma süresince haber çıkarma zorunluluğunun olduğunu ben de yakından biliyorum. O yüzden benim, siz basın mensuplarına teklifim ilişkimizin dürüst ve açık olması yönünde. Bu ilişkinin sert olması beni hiçbir zaman rahatsız etmez. İyi oynayacağımız zaman bizi öveceklerse, kötü oynadığımız zaman eleştireceklerdir.
Gelecekle ilgili düşüncelerim var. O düşüncelerimden bir tanesi de: Florya’ya bir yaşam getirmek gerekiyor. O yüzden antrenmanlarda seyircilerimizin ve siz basın mensuplarının olması hayatı biraz daha canlandıracaktır. Bir sene sonra hangi basın mensubu arkadaşlarımızla beraber olacağımıza yine sizler karar vereceksiniz. Benle ilgili çok şey yazabilirsiniz. Ama özel yaşamımı bir kenarda bırakırsanız birbirimizle çok iyi anlaşırız diye düşünüyorum.
Kısaası hedefim Gökay Kanmazalp'in bıraktıgı enkazı toplayıp avrupa kupalarına katılmak.
Mertcan başarılar. Umarım ligde kalırsın![]()
basarilar hedefinde
Gökay Kanmazalp'in Bıraktığı Enkazı Mertcan Dönmez Toplayabilir Mi?
"EVET" ya da "HAYIR" şeklinde cevaplarınızı 3544'e yollayın![]()
Gs Kumeye Duser Fb lının elıne vermıssınız Takımı...Bjk SAMPIYON olur.Fenerbahcede 2.Olur Iste
![]()
Bu benim taktiğimdi![]()
Walla ne desem acaba. Öyle bir takımı toparlamak kolay deil ama iş başına da yetenekli bir menajer geldi. Ben çekimser yazup göndercem ya. Bütün hatlar için geçerlimi![]()
HAYIRHAYIR
![]()
Gs Fenerlının Elıne Verılırmı??Bu Turkıyenın Ajdarı Sevmesı gıbı bısı olur![]()
Beşiktaşlı Mustafa Denizli, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı şampiyon yapmıştı![]()
O adam Profosyenel Ama Bu Fanatık Fenerlı![]()
V.Manisaspor 2 - 3 Fenerbahçe (FORTIS Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. Maç)
Goller: Reinaldo ( 2 ), Tümer, Cenk, Vela