-
12.Haziran.2007, 03:08
Sosa bölünse de gitse!
4 takımı peşinden koşturan Jose Sosa nın transferinde şimdilik West Ham bir adım önde.Acaba Şanslı klüp Fenerbahçe mi,Monaco mu,A.Villa mı yoksa West Ham United mı??
Cesar Getttiiii getti gettiii!
Cesar Delgado,hızı çalım kabiliyeti ve bitiriciliği ünlü bir oyuncu.Peşindeki Lyon a bütçe yüzünden takımı Cruz Azul kapandı.Peşinde Abramovichin olduğu ama yedek kalacağı için Chelsea ye gitmek istemeyen Cesar,küçük ama başarıya aç bir takım arıyor.Bakalım bu WEST HAM mı,A.VİLLA mı yoksa DİĞERLERİ mi??
Beğenmediysen daha da veririz Daniel!!
Daniel Carvalho CSKA da yakaladığı ünü Ada'ya taşıdı.A.Villa kontradını önerdi ve beklemede."Olmadı mı?Daha da veririz Daniel!" diyerek basın toplantısında Carvalhoyu istediğini belirtti.
Bolton un Boynu bükük mü?
Geçen günlerde Ben Haim hakkında"İyi topçudur Ben,satmayız onu!"açıklamasını yapan Yağız Varol,şimdi 10m$ a Ben Haim i satılık listesine koydu.O da Aston Villa da Garay ın alternatifi.
At imzayı olsun bitsin!!
Assunçao, kimseden habersiz havaalanına gidip bir bilet alıp ingiltereye gitmişti. Sn.Korkmaz ise onu görüp yanına gitmiş,"At imzayı Olsun Bitsin!" demişti. Assunçao Geldi artık takımına,West Ham'a,daha bırakır mı hiç!!!
Fanatikki Gazetesi Genel Editörü,
Nurşen Nurtopoğlu(kızı)
Mesaj Yetkileri