1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Galatasaray

Hybrid View

ben her Galatasaray save'm de butun yabancıları yollayamam valla..sadece song kalıo ve herklesi yolluorum mondi iyi ama fevzi onla aynı gibi tomas &saidou ya bişi demek istemiorum herifler ikinci ligde bile oynayamaz bu guclerle heinz & iliç ikilisi ise iliç güçleri vasat heinz ın az da olsa iyi ama ortalama hep düşük..ben her Galatasaray save'm de param olsun d,ye ve daha iyi yabancılar var diye song hariç hepsini satıyorum...

evet hakan sukur biraz abartılmıs bnce nedeni turkiyenin en ii santroforu gozukmesidir..
    takımda sol bek yokk..orhan ak tam sol bek değil.ergun ise ortasaha da oynayabilio yani tam bi sol bek yok..
    ayhan akman sol açık oynuo gerçekte ama oyunda göbekte..
    volkan arslan dmc olması gerekir amc..
    -

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    volkan arslan dmc olması gerekir amc..
    Yazdiklarina genelde katiliyorum.
    Ancak Volkan her ne kadar DMC oynasa da, esas pozisyonu AMC, yani daha verimli oldugu pozisyon AMC. Belki DM = 15 olabilir cunku o pozisyonda fazla iyi olmadigi gercek.

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Yazdiklarina genelde katiliyorum.
    Ancak Volkan her ne kadar DMC oynasa da, esas pozisyonu AMC, yani daha verimli oldugu pozisyon AMC. Belki DM = 15 olabilir cunku o pozisyonda fazla iyi olmadigi gercek.

o da doğru ama gerçek hayyatta ve su anda dmc olduu için dmc yapmaları gerekio..saidou hariç (ergunu solacık veya sol bek die dusunuorum) dmc yok o zaman saçmalık oluo..
    -

Nesil
    2003

o da doğru ama gerçek hayyatta ve su anda dmc olduu için dmc yapmaları gerekio..saidou hariç (ergunu solacık veya sol bek die dusunuorum) dmc yok o zaman saçmalık oluo..
    DM=20 vermek Volkan'in bu pozisyonda cok rahat, sanki esas pozisyonuymus gibi oynamasini saglar. DM=15 ile DM olarak oynayabilir (ye oyunda DM olarak oynayabildigi gozukur) ancak oynadigi zaman cok rahat oynamaz, ve bu pozisyona cok alisik olmadigi icin hatalar yapabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Bir oyuncunun birden çok mevkide oynama yeteneği varsa bu oyuna işlenebilir. FM 2006'dan itibarende Mevkiiler kısmından tüm bu bilgileri detaylı olarak görebiliyorsunuz zaten.

Bir futbolcu bir dönem zorunluluktan ya da zorlama ile bir mevkide oynamışsa bile onu kayıtlara girmek gereklidir.

Nihat'ın bir zamanlar sağ bek, Ertuğrul Sağlam'ın Forvet iken bek, Pancu'nun Forvet iken kaleci olması gibi.

Dikkat ederseniz hepsi forvet oyuncusu ve Beşiktaş'ta forma giymiş adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

tomas rezillik olmuş.hasan kabze gelecek vaat etmiyor(ilginç).Gs in maddi durumu daha kötü yapılmalıydı borç batak içindeyiz yahu.iliç abartılmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fevzi Elmas - PA daha yüksek olmalı.
    Stjepan Tomas - Nedendir bilemiyorum bu adam hep rezil yapılıyor FM oyunlarında. Technical Attribute tamamen gözden geçirilmeli.
    Uğur Uçar - Mevki olarak D/WB R olarak gösterilmeli her ne kadar DC oynayabiliyor olsa dahi. Ayrıca PA daha yüksek olmalı.
    Alioum Saidou - TSL'nin en çok top kapan ve en az pas hatası yapan oyuncusu için rezalet ötesi olmuş. Baştan aşağı gözden geçirilmeli.
    Marek Heinz - AMLC olması gerekir. ML/AML 20, MC/AMC 15
    Hasan Şaş - Sadece orta sahanın ortasında sıkıntı yaşayan birisinin ML/AML20, MC/AMC 15, MR/AMR 17-19 gibi bir pozisyon seçeneği olmalı. Ayrıca Pace ve Acceleration değerleri daha yüksek olmalı.
    Hasan Kabze - PA daha yüksek olmalı. Baştan aşağı gözden geçirilmeli.
    Ümit Karan - Long Shoot ve Flair özellikleri daha yüksek olmalı. Ayrıca sol ayağını da oldukça kullanıyor, eklenmeli.

Genç oyuncuların neredeyse tamamının pozisyonları ve PA'ları gözden geçirilmeli.

heinze ve ilicin ozelliklerinin iyi gorunmesine ragmen vasatı gecemiyolar bende song dısındaki, yabanciları gonderiyom ilicin MC özllikleri biraz yukseltilmeli heinze AMLC gibi olur ayhanda MLC yapılabilir genclerden
    dunya gencler sampiyonasından sonra özellikle özgürcanı daha iyi beklerdim bitiricilik 11 gibi gelismiyoda aykut ve fevzi yeterince iyi degil sabri cok verimli degil ve MR mevkisinde oynayamıyo volkanda AMC her zaman daha verimli DMC özelligi arttırılabir bunun yanında Gs futbolcuların bir cogunun sut özelligi dusuk volkan 10 du sanırım ayhanki 12 13 felandı buda arttırılabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tomasın düzeltilmesi lazım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri