Arkadaşlar güzel bir soru.Başkanın size önerdiği sözleşmede hangisi daha önemlidir.Transfer bütçesi mi yoksa Maaş bütçesi mi ? Tartışalım...
Arkadaşlar güzel bir soru.Başkanın size önerdiği sözleşmede hangisi daha önemlidir.Transfer bütçesi mi yoksa Maaş bütçesi mi ? Tartışalım...
En iyisi bana göre dengeli olandır.Birini çok fazla yapınca zaten diğeri düşüyor.Ben önerdikleri bütçeleri fazla değiştirmiyorum..
tabiki transfer bütçesi önemli maaşın ne önemi var ki![]()
Bence önemli olan ikisini iyi bir şekilde dengede tutmaktır sonuçta ikiside önemli transfer bütçesi takımları ikna etmek için maaş bütçeside oyuncuları ikna etmek için önemlidir
So what?
Saike
zaten birini indirince özellikle transfer butcesini ''ev'' bolumundeki finans kutucugunda indirdigin para yani maasa gecen bolum harcanılmıs gibi gozukuyor ona sinirim dokundugu icin kulubun onerdigini fazla ellemiyorum
ben bütçeyi ayarlarken transfer bütçesini maaş bütçesinden 1 kademe daha fazla ayarlıyorum bana fazlasıyla yetiyor.
Bence maaş. Transfer bütçen olamsa bile maaş yüksekse boşta olan oyuncualrı kapabilirsin![]()
Kendimi degil takimimi dusunuyorum![]()
Maaş çok önemli ben baskanın önerisinden maaş bütçesini 1 kademe arttırarak akbul ederim
Transfer bütçesi tabii..
maaş ücreti bana göre daha önemli
Bana göre Transfer Bütçesi daha önemli.
Maaş bütçesi transfer bütçesinin bir adım önünde bence.. Çünkü ne kadar transfer bütçeniz olursa olsun istediğiniz futbolcuya istediğiniz maaşı vermesseniz gelmez.. Hem kontratı biten oyuncularda çok iyi oyuncular oluyo maaş bütçesinin çokluğu burdada işinize yarayabilir ama oyunda zaten genelde dengeli oluyo yane transfer bütçesi arttıkça maaş bütçeside artıyo ondan bunu pek ayarlamıyosun...
küçük takımlar için maaş ama büyük takımlar için transfer bütçesi tabi
maaş bütçesi çünkü bir oyuncu sattığımızda para hemen transfer bütçesine yansıyor gelişmekte olan kulüpler ligin kalitesine uygun yıldızlar getirmek için daha fazla maaş ödemeli....
ben de karışmıyorum yönetimin verdiği dengeye