Bakalım bu sene kim alacak Torres'i çok bomba bir transfer olur
Bakalım bu sene kim alacak Torres'i çok bomba bir transfer olur
So what?
Saike
Ne kadar enteresan şeyler yahu Türkiye'de olsa hemen herkes ayaklanırdı...
a madridde misyonunu tamamladı artık büyük bi klübe gitme zamanı geldi bakalım hangi klübe gidecek![]()
ewt 5 tane yenirmi kendi sahanda (benide yatırmıstı iddaa da)
işte futbol böle bi şe parayla olmuyo hersey![]()
Futbol'un içine para karışmış durumda artık bu engellenemez bişey..
So what?
Saike
Messi çözümü buldu: "Teşvik verelim!"
Barcelona'nın Arjantinli genç yıldızı Lionel Messi, şampiyonluk yarışının kızıştığı La Liga'da son haftaya girilirken ajanslara bomba gibi düşen açıklamalarıyla gündeme oturdu.
Lionel Messi... Maradona'nın izinden yürüyen çocuk. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı. Önce Maradona gibi bütün rakip savunmayı geçerek attığı golle gündeme geldi, sonra bu hafta sonunda takımının şampiyonluk kovaladığı maçta Espanyol ağlarına elle bıraktığı golle... Messi haklı olarak eleştiriliyordu. Golü elle attığını söylemeyip haksız bir puan alınmasına sebep olduğu için.
Dün ise bir başka açıklaması düştü ajanslara. Açık açık hafta sonunda şampiyonluk yolunda son haftaya omuz omuza girdikleri Real Madrid'in rakibi Mallorca'ya teşvik primi vermeleri gerektiğini söylüyordu Messi. Bunun gayet doğal olduğunu ima ediyordu. Kariyerinin çok başında bir yıldız olarak futbolun saha dışında da oynanan bir oyun olduğunun çok erken farkına varmıştı. Kim bilir belki de sahiden 'iyi' bir şey söylediğini düşünüyordu. Barcelona'nın Mallorca'ya teşvik primi vermesi gerektiğini şu cüretkâr açıklamayla dile getiriyordu Messi: "Eğer burada amaç kazanmaksa Barcelona'nın Mallorca'ya hafta sonunda galip gelmesi için para ödemesinde yanlış bir şey göremiyorum. Onların Bernabeu'dan üç puanla ayrılmasını sağlayacak her şey yapılabilir."
"ELLE ATTIĞIM GOL SIRADAN BİR GOL"
Genç Arjantinli ayrıca Espanyol ağlarına elle gönderdiği golün de arkasında durdu: "Benim için herhangi bir gol gibiydi ve sadece bize bir puan kazandırmaya yaradı. Kıyaslama yapmanın bir anlamı yok. Diego (Maradona) eşsiz birisi. Onun gibi goller atmaya çalışmıyorum. Bunlar oyunun içinde basitçe yaşanan şeyler."
Kaynak: Radikal Gazetesi
tam bir hayal kırıklığı
Parayıda kendi götürsün
Bir sonraki adım kokain.
2 sene sonra kokain kullanıyor haberleri de çıkar...
"YÜCE ATATÜRK"
şımarmaya başlıyo.birisinin durdurması lazım(eğer haber doğruysa)
Bu adamın davranışları hiç iyiye alamet değil...
So what?
Saike
Bütün Arjantinli futbolcular böyle herhalde. Her ne kadar yetenekli olsalar da son derece karaktersiz ve ahlaksızlar.
Messi de bunların son parçası, sonu da Maradona gibi olacak büyük ihtimalle, sinyallerini veriyor.
hiç bir yerde madrid de oynadığı gibi rahat oynayamayacak.
30 Milyon Euroluk oyuncu değil Torres,çok fazla abartılıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Nereye gitse oynar![]()
çok rahat we ukala hareketleri war.takımdan ayrılırsa bu huylarından wazgeçmesi lazım..
Cık...Cık.....Cık.....
Önce Maradona gibi 5-6 kişiyi çalımlayıp gol attı...
Sonra Maradona gibi 'Tanrının Eli'' dediğimiz gibi bir gol attı
Sırada ne var Kokain mi içeceksin!!
Ey Messi neler oluyor sana yahu.!!!!
Liverpool o kadar gereksiz transfer yapacağına Voronin gibi Torres'i alıp forveti sağlamlaştırabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sevmediğim oyuncularınbaşında geliyor bu çoçuk...
imam güzel tespit![]()
Messi en sevdigim futbolcudur ama bu laflari hayranlarinin gözünde degeri giderek düsmesine sebep olur.
Maradona´ya sadece futboluyla benzemeli,kisilik olarak degil!
Messi,kendisine gelmeli biran evvel..!
yaw neden bütün arjantinli futbolcular suçlu oluyor onu anlamıyorum bendeçok abarttınız bence futbolda olabilecek bir şey bu Hakem nerede idi göstersin sarıyı
o zman totti euro2004'te danimarka maçında birine tükürdü şimdi del piero buffon cannavaro ahlaksız terbiyesiz insanlar mı
Messi Tanrının Eli:
http://www.youtube.com/watch?v=gKfChkzQWA4
Messi'ye biri dur demesi lazım artık.
Totti agresif bir futbolcu, öyle hareketler yapabilir. Bu tür ahlaksız hareketli çoğu Arjantinli futbolcu sergiliyor. Messi olsun Maradona olsun, diğer Arjantinli futbolcular olsun, hepsi yapıyor.
bunları söyleyerek hata yapmış..ama futbolun gerçekleri bunlar
ManU Torres´i almalidir ve alacaktir da!
yaw kaç bin tane futbolcu geçti arjantin futbolundan tabiki 5 6 insan çıkar yapar bazı haraketler ama neden bütün futbolcular böyle oluyor deniyor bende onu anlamıyoum
Elle gol atmış futbol kural kitabında olan bir şey bu cezası sarı karttır görülmedi verilmedi ve bitti aşırı abarttınız
Ya zaten bu tür şeyler normal şeyler bunu herkes biliyor futbolda var bunlar yalnız Messi çözüm olarak teşvik primi verelim dememiş yanlış bulmuyorum demiş![]()
So what?
Saike
Alkışlamalı mıydık yoksa elle atılan golü?
Söylemeden yapılsa birşey olmayacak ama söylemek yanlış olan sanırım. Teşvik her yerde var olacak bunu Messi'nin söyleyip söylememesi önemli değil bence. Muhtemelende durup dururken dememiştir bunu sormuşlardır
- Mallorca'ya teşvik verilmesi söylentilerine ne diyorsunuz?
- Eğer burada amaç kazanmaksa Barcelona'nın Mallorca'ya hafta sonunda galip gelmesi için para ödemesinde yanlış bir şey göremiyorum. Onların Bernabeu'dan üç puanla ayrılmasını sağlayacak her şey yapılabilir.
İyi bir santrafor ancak iyi bir golcü değil bugün şişman dediğimiz ronaldo bile onunla eşdeğer gol atıyor.Yanında iyi bir golcü olması durumunda daha iyi olacaktır.D.Villa Torres'ten kat kat daha iyi kanımca
100.yıl önce doğdu şanlı efsane...