Capriceman'e katiliyorum.
Malatyaspor finansal acidan cok düsük tutulmus.
Sevilenlere Mert Korkmaz'ida eklemek lazim.
sevilmeyen takimlara gelince capriceman'in dedigi gibi elazig ile sinirli kalmamali.
ankaragücü ile de... 1989 senesinden ötürü bence su takimlarin kara listeye alinmasi lazim : Elazig(banko zaten), ankaragücü, boluspor, adanaspor, genclerbirligi, zeytinburnu, karsiyaka, bursa, konya, samsun (olmasada olur).. niye bunlar diyen olucak olursa hepsini aciklarim. unutmayin sike iki taraflidir.

Oyuncularin bir cogu gercek degerini yansitmiyor. elbette bunda sadece current ability ve potantial abilitylerinin yazilip diger degerlerin bos birakilmasindan kaynaklaniyor. her yeni oyunda özellikler degisiyor. Okan YIlmaz derseniz onun özellikleri vakti zamaninda fransizlar tarafindan girildigi icin özelliklerini oyun kafadan atamiyor. bu Türk futbolcular icin genel problem. sorunun nedeni ise malum. Türkiye de arastirma tam yapilmiyor.

Düsünün ki oyuncularin adi soyadina, soyadi adina yaziliyor. altyapidan yetisen oyuncularin isimleri tam bir komediye dönüsüyor. Bende bir oyuncu vardi. Numanbayraktaroglu Tanrinian, yahu böyle isim olurmu!!! bunlar hep Türkiye ekibinden kaynaklaniyor.

Dolayisiyla Malatyaspor da oldugu gibi diger Türk takimlarinda da bir cok eksik var. ben artik her yeni cikan sürümü aldigimda oyunu kurup önce editörü aciyorum. cünkü bu kadar eksikle oynamanin hic bir zevki yok.