Her kariyerde olduğu gibi...
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Her kariyerde olduğu gibi...
Bu programı ben yazacaktım ama dışarıdaydım yeni geldim eve,en kısa zamanda halledeceğiz merak etmeyin
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ohhh Beeee En Sonunda Espiriler Gelecek
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
çok komik bu el satdium![]()
ozletti kendini ya
merakla bekliyoruz![]()
ne zaman yazacaksiniz
ÖSS'den sonra bence yazmaya başlarlar..
LA LIGA 20.HAFTA
EL STADIUM
Ersin Düzen: 2.dönemin ilk El Stadium programıyla karşınızdayız sayın seyirciler. Bu haftaki konuğumuz Adnan Aybaba. Hoşgeldiniz sayın Aybaba.
Adnan Aybaba: Hoşbulduk.
Ahmet Çakar: Beşiktaşlılar 2 oldu. Gözün aydın Kazım.
Gürcan Bilgiç: Kulaklarında Manisa ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, sen düzeliyordun. Yapma şunu!
Ersin Düzen: Haftanın derbisi olan Sevilla – R.Madrid maçındayız.
Adnan Aybaba: Sevilla – R.Madrid maçı derbi değildir. Böyle derbi olmaz! Asıl derbi Zaragoza – Valencia maçıdır.
Kazım Kanat: Aynen katılıyorum.
Ahmet Çakar: Kim demiş! Bu bir Türk teknik adamların mücadelesiydi.
Adnan Aybaba: Ne demek kardeşim? Mert Can Uslu’da Türk teknik adamdır. Hatta o Tosun denen adamla, Özdemir denen adamın toplamının 2 katıdır. Valencia gibi şanlı, renkleri Siyah Beyaz, taraftarı güzel bir takımı yönetiyor. Bugüne bugün İspanya’nın en büyük kulübüdür.
Ersin Düzen: Lütfen maç yorumlarını bölmeyelim. Söz sizde Sayın Çakar.
Adnan Aybaba: Bu programda haksızlık yapılıyor! Bu çok açık. Hep ilk söz Ahmet Çakar’ın. Neden benim değil? Neden hep R.Madrid yorumlanıyor. Burada bende oturuyorum. Siz Valencia’yı programın sonlarına getirtip, geçiştirmek istiyorsunuz!
Ersin Düzen: Benim böyle bir amacım yok. Lütfen saptırmayın konuyu.
Adnan Aybaba: Asıl sen saptırma. Benimle konuşurken bile ses tonun farklı. Benle katı, Çakar’la yumuşak konuşuyorsun. Bu ne biçim iştir? Al yorumla. Zaten her evrede haksızlık gören taraf Valencia.
Ahmet Çakar: Ersin, pek takma bu konuları. Adnan Aybaba’nın haksızlık anlayışını tüm Türkiye biliyor.
Adnan Aybaba: Ne demek şimdi bu?
Ahmet Çakar: Anlayan anladı… Neyse maça geçelim. Eğlenceli ve zevkliydi. Ancak maalesef şans yanımızda değildi.
Ersin Düzen: Bir de Gürcan Bilgiç’ten Sevilla yorumlarını alalım.
Gürcan Bilgiç: Sevilla, maalesef hala toparlanamadı. Ben Madrid maçında patlama bekliyordum ama olmadı.
Adnan Aybaba: 1 puana da şükretmek lazım. Malum, küme zor görünüyor. Gerçi Sevilla – R.Madrid maçı da derbi hani, küçümsememek lazım.
Ersin Düzen: Zaragoza – Valencia maçındayız.
Kazım Kanat: Çok ilginç bir maçtı. Bir beraberlik, bir öne geçme. Sonunda 4-2 idi, 4-3 bitti. Güzel ve zorlu bir 3 puan aldık. Maçta haksızlıklarda yok değildi hani.
Adnan Aybaba: Çok büyük haksızlıklar vardı maçta. Özellikle Zaragoza’ya, maç 4-1 iken 2 penaltı çalınması. Sonra Valencia’ya çıkan 3 kırmızı kart. Bunlar tamamen yanlış ve resmen şerefsizlik! İspanya,büyük bir şike operasyonunun pençesinde. Valencia üzerinden oyunlar oynanıyor. Zaragoza, küme düşürülmelidir!
Ersin Düzen: Neler söylediğinize dikkat edin lütfen. Maçta kırmızı kart ve penaltı kararları yoktur.
Adnan Aybaba: Ne demek yok! Bu maçta yapılan haksızlıkların haddi hesabı yok be! Yazıklar olsun böyle federasyona, böyle hakeme. NERDESİN FİFA? NERDESİN HÜKÜMET? Gör bunları Platini gör! Akıllı adamsın, mert adamsın. Ver şunlara cezasını! Ama Valencia ezilmeyecek! Bu sene şampiyon olacak. Hepsine gününü gösterecek. Açın izleyin maç videolarını. Varmıymış yokmuymuş görürüz o zaman.
(Maç videoları izlenir.)
Adnan Aybaba: Bu videolar fake.
Kazım Kanat: neyk?
Adnan Aybaba: Fake fake. Sahte yani. Bunlara, bu senenin formalarını montaj yapmışsınız, sonrada oradan buradan aldığınız gollerle bir güzel bana yedirmeye çalışıyorsunuz. Ben yer miyim be? Yılların yorumcusu. TEK GERÇEKLERİ SÖYLEYEN İNSAN!
Ersin Düzen: Siz resmen şov yapıyorsunuz. Lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz. Sizi ciddiyete davet ediyorum.
Adnan Aybaba: Gelemem akşama misafirim var!
Gürcan Bilgiç: puhahahahaha…güzeldi bu. Not alayım hemen.
Ahmet Çakar: Sus sen Gürcan! Adnan, burası Telegol değil haberin olsun. Sizde yakında İspanya’ya gelip, program yapacak olabilirsiniz. Ama bu programda, belirli bir seviyede tartışılır.
Adnan Aybaba: Ben anlamam! Valencia’ya haksızlık yapıldım mı akan sular durur! Hala da yapmaya devam ediyorsunuz. Bakın elin EL STADIUM’u bile çıkıp, Valencia’yı en son yorumluyor, sahte videolarla milletten, İspanya halkından gerçekleri saklıyor. Yazıklar olsun size! Valencia’yı kimse benim kadar sevemez. O takıma haksızlık yapamazsınız.
Kazım Kanat: Orda durucaksın. Gelmişsin 1 haftalık Valencia’lıyım ben diye geçiniyorsun. Ben burada 25 Haftadır oturup, bu takımı savunuyorum. Asıl o takımı en çok ben severim.
Adnan Aybaba: Biz senin gibi şov adamı değiliz. Entel dantel takılmayız. Ben doğma büyüme Valencia’lıyım. Benim küçükken Villa’yla çekilmiş fotoğraflarım var be.
Ahmet Çakar: Sen küçükken, Villa’nın adı bile yokmuştur Adnan Efendi! Ufak atta, civcivler yesin.
Kazım Kanat: Asıl ben doğma büyüme Valencia’lıyım. Onu önce ben yorumladım. Sen kısa pantolonla bisiklete binerken, biz Mastella tribünlerinde meşale şov, bayrak şov yapıyorduk.
Adnan Aybaba: Ben böyle rezalet görmedim. Yılların Valencia’lısı Adnan çıkacak, dün ki çocuklar onla dalga geçecek. Yok artık!
Ahmet Çakar: Ya sizin şu kavganız, aynı şuna benziyor. Evli bi kadına sormuşlar; Kocanızla ortak özelliğiniz ne? diye. O da; aynı gün evlendik demiş.
Gürcan Bilgiç: ehehehehehe
Ersin Düzen: 2.devrenin ilk programıyla karşınızdaydık. Haftaya tekrar, başka bir konuğumuzla birlikte olmak dileğiyle hoşçakalın.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Süper olmuş herzamanki gibi.![]()
Süpersin Mert![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Semra Aybaba-anlayan anladı-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Sağolun.Biraz duraklamıştık ama artık El Stadium ve maçlar düzenli olacak.
azauh süper olmuş kavgalı falan![]()
cok süper olmus
süper 37 sayfayıda okudum gerçekten süper.Bundan sonrada düzenli olarak takip edicem.
Kavga doruk noktada... Muhteşemdi..Devamını bekliyorum (Her zamanki gibi)
sondaki espri ii bitiris yaptirdi.tebrikler
Güzel olmuş ama ben daha çok Gürcan esprisi beklerdim.
Her zamanki gibi harika adnan aybaba renk katmış programa.Haftaya programa roberto carlos katılabilir mesela
harika olmuş yine adnan aybaba hep olmalı adam gerçekleri söyleyen tek gazeteci![]()
Son puan durumunu ogrenebilirmiyim bir ss koyarmisiniz lutfen
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
SüperdiAma Gürcan´in esprileri daha fazla olsun
![]()
Yorumlarınız için sağolun.İşte puan tablosu;
Not: Alican ve Murat Abi maçlardan sonra hemen çıktıkları için, bağlı değil gözüküyorlardı. O nedenle sarı değil renksiz gözüküyor R.Madrid ve Sevilla.
Valencia şampiyonluğa koşuyor..Şampiyon olmasını çok isterim..
Valencia ve realin yarışı harika olucak keşke sevillada oralarda olsaydı![]()
Bence Barca şampiyon olur![]()
simdiki gibi 4.nun bile sampionluk sansi war