Var Var daha buralardayız... Size de iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar...
Var Var daha buralardayız... Size de iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar...
Günaydınlar.
merhaba arkadaşlar.
(/s)
herkese iyi geceler bu sabah 06,30da kalkmam gerekiyor ama ben hala uyuyamadım![]()
Ben sabaha kadar burdayım..
Var mı bana yoldaş olacak![]()
(/s)
Valla ben şimdilik buralardayım. Ama bi mutfağa gitmem lazım. tarık'la konuşuyoduk acıktık birden... Adam acıktırdı beni yaaa.. kokoreçler, midyeler, çorbalar... Dalıyodum adama MSN'de...![]()
E acıktıysa Tarık Abiye değil yemeklere dalacaksın Çağrı Abi
Bak bende acıktım şimdi ama birşey yemeyeceğim..
(/s)
aç aç uyunmaz ye sende bak ben camışlar gibi tıkındım kendime geldimhep bu çağrının yüzünden
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İyi akşamlar Kafe milleti
Ehh günaydın herkese![]()
(/s)
Günaydın![]()
ii akşmlar
Günaydın Ahmet.
Ben uyuyacağım şimdi Kafe sana emanet gözün gibi bak buraya emi..
Bende rüyamda TSİ'ye girerim artık
Görüşürüüüüz![]()
(/s)
Açıl guşluk açıl..
Açıldı Oğuz...
Bu gün ÖSS gireceğim okula baktım. Okul özel okul ama; bahçeside yok kapalı Spor Salonuda ve milet oraya 10bin YTL'den fazla para veriyor.
Last edited by Universal : 13.Haziran.2008 at 01:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Merhaba..![]()
Bugün benim doğum günüm,
Hem yalnızım hem üzgünüm
Last edited by gencerker : 13.Haziran.2008 at 02:19
Selamlar..
iyi geceler millet ben kaçar...
Buraya yazmadan gidemedim.(:
İyi geceler herkese.
Günaydınlar buraları boş bırakmayın.![]()
Selamlar...
Ooo erkenciyiz..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Nasilsin la Alican![]()
Iyiyim sagol
Ben kactim,sinif gezisi var,cuma gününe kadar yokum![]()
Ben geldim
Aaa avatarım kaldırılmış.İmzadan anladım![]()