Biraz forumda arastır bulursun...
-------------------------------------------------------------------------
Anket için saolun...Son kararım Makaay-Podolski...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabricanın Son Gözdesi Nuri Şahin
Sabrican transfer yoluna Türklerden gidiyor.Sızan bilgiler Nurinin Bayerne gelmek istedgıne dair.Ancak takımların anlaşması sürüyor.İlerleyen günlerde gelişmeler aktarılacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın Açıklaması
Nuri ile ilgilendiğim dogrudur.Ancak Oyuncuyla anlaşmamıza ragmen takımı Dortmund aynı ligden rakip takıma oyuncu vermeyız diyerek transferi iptal etti.Saygılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin başlamasına 15 gün kala takımda son durum:
Favori Bayern gösterilirken taraftarda takımından şampiyonluk bekliyor...Sabrican yaptıgı acıklamda şampiyon olucaklarını iddia ederken transfer calısmalarının sona erdıgını soyledi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabrican'ın İlk Resmi Tecrübesi
Maç Öncesi:
Sabrican ilk resmi maçında galibiyet istedıgımı soyleyıp kosar adım soyunma odasına futbolcularının yanına girdi.
Maç: Maça hızlı baslayan bizdik ve cok gecmeden 9. dakkda golu bulduk.Golun ismi Makaay ve 1-0 ondeyız.Hızlı oyunumuz suruyordu Tuncayın tasıdıgı top Podolskinin ayaklarıyla bulustu ve top once podolskıde sonra direkte goruldu.Kaçan sansız gole üzülürken kontradan yedıgmız golle saskına donduk.1-1 olmustu.Oyuncularıma toparlanın dedım ve takım olarak süper futbolumuzla skoru 3-1'e getirdik...Almanya liginden Schalkeyi elemiş olduk...
------------------------------------------------------------------------
Harika Hoca Sabri!!
Gururumuzsun!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Almanya Ligi (Kupası) Final maçı:
Maç Öncesi:Maç öncesi oldukca stresli olan Sabri Bayerndeki ilk kupasını kaldırmak istediğini söyledi...
Maç: Maç ortada geçıyordu.Her iki takımda temkınlık oynuyordu.Taaki 7. dakkada golu yıyene kadar.Fringsle one gecen Bremen kazandıgı guvenle dakka 12de durumu 2-0 yaptı.Golun ismi Diego.Dakka 15te attıgımız gol ofsayt gerekcesıyle sayılmadı.Maçın hakımı biz olduk ama gol bulamıyorduk.Ve sounda 21de Podolski golu buldu 2-1.Beraberlik için bastırırken.Makaay mükemmel bir golle bereberliği sağladı 2-2.İlk yarı boyle bitti.2.yarıda atakları ben geliştiriyordum ama yınede topluca hucum yapmaya korktum.Nede olsa final maçı.Veee beklenen gol Makaay ve 3-2.Taraftar cılgına dondu.Sahaya inmek isteyenler oldu ama basaramdı.Bremen taraftarları Sabricna küfür ederken Bremen malesef golu buldu.Adına yakısır bir final gecıyordu.Sahada 90 dakka 3-3 bitti ve penaltılar...Penaltılarda bos gecen olmadı.En sonunda Sagnol 10. penaltı atısını kacırdı.Topun basına Bremenden Fritz geçti.Gerildiii veee dışardaaaa.Penaltı atısları devam ediyor.Sıra kalecilerde.Topun basında Bayerne bu sene gelen Enke.Ve malesef kacırdı.Şimdi ise Tim Wiese kullanıcak penaltıyı.Bir kez daha nefesler tutuldu veee yine kacırdıııı.Penaltolar basa dondu.İanınılacak gibi değil.Tribunden gelen habelere gore kalp krizi geçirenler olmus.Bakalım kım kacıracak...Veee malesef 14. penaltıyı Lahm kacırdı.Topun basında Borowski ve oda kacırdı.İnanılmaz.Dünya futbolunun en cekişmeli penaltı atısları.15. penaltılar atılıyor ve galip hala belli değil.Hargraeves 18. penaltıyı kacırdı.Topun basına gelen isim Schulz gerildiiiii şuuuut veee malesef gol.Kupayı Bremen alıyor.19 penaltı atısından sonra kupa Bremenin...
Maç sonu:
Sabrican çok sinirli bir şekilde klubeyı tekmeleyerek soyunma odasına gitti.Hiç bir acıklama yapmazken yakın cevresıne şike oldugundan bahsetmiş.
İnanılmaz Maç!!
![]()

Alıntılı Yanıtla