ilk MLS macimi yaptim.Mac gayet cekismeliydi ama Chicago'nun ilk golu ofsaytti.Bu yuzden biraz uzuldum ama guzel macti.Ilginc bir olaysa bu macta 3 kalecimde sakatti ve oyunun urettigi klonla oynadim.
Mactan hemen sonra kaleci Tomasso transferini bedavaya bitirdim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaslar Club America ile Sampiyonlar Kupasi yari final macinin ilk ayaginda karsilastim.Sikici bir mactan sonra berabere kaldim.Ancak 90. dakikada attigim gayet guzel gol ofsayt diye sayilmadi ve tekrarlari izleyince hakeme sert ciktim.Federasyondan uyari gelmeyince hakli oldugum anlasildi.
Ikinci lig macim Dallas'laydi.Deplasmanda 35 dk. 10 kisi oynadigim oyunu dramatik bir sekilde kazandim.az kala berabere yatiyordu dallasCok guzel bir macti.Iste ssler...
Euro Sport - LA Galaxy son gunlerde basarili maclar cikartti.Yukselmeye baslayan takimin teknik patronu Sasan Argiz'la mac sonrasi roportaj yaptik.
M: Oncelikle mac icin sizi kutluyorum.Spor otoriteleri sizi ligin ilk siralari icin favori olarak goruyor.Bu konuda ne diyorsunuz?
SA: Tesekkurler.Biz 4-7 oranla favoriler arasindayiz ama kesinlikle net birsey soylemek zor.Ancak ayni hirsla calisirsak sampiyon olacagimizi iddia ediyorum.Ancak bu yolda hakemlerle de ugrasmak zorundayiz.
M: Yeri gelmisken hakem hatasindan dolayi Sampiyonlar Kupasi'nda verilmeyen golunuz ve ofsayttan yediginiz ama yinede sayilan goller sizi etkiledi.Ama boyle buyuk bir kulup icin hakem hatalarinin ardina saklanmak ne kadar dogru?
SA: Ne demeye calisiyorsun sen?Amacin ne senin?Seni D.C. United'dan mi yolladilar?Cik git yeter sana bu kadar roportaj
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada arkadaslar yorumlarinizi esirgemezseniz sevinirim![]()