abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...
abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...
hızlı olanları fl/r ye ağır ve uzun olanı ortaya koy kardeş
estagfrullah kardeş nete bayağıdır bağlanmamıştım o yüzden mesajına cevap yazmadım üzülücek vbişey yok çünkü bu taktik işi her zaman tutmuyor.sende işe yaramaması şansızlık ama biçok arkadaş bu taktikle sürpriz sonuçlar aldı ve bu bence uğraşmama değdi.1 arkadaşımın bile işine yaraması yeterdi.inşallah bi gün seninde işine yarayan bir taktik yapabilirim
tebrik ederim kardeş.sen de olduğu gibi bindirmelerv3 gerçekten enteresan bir taktik,eğer doğru maçta bu taktiğe dönerseniz çok heyecanlı sonuçlar çıkıyor.
herkese iyi eğlenceler.
arkadaslar ss nasil koyuluyor bilen biri varsa anlatabilir mi
Oyundayken almak istedin resme gelip klavyenin sağ üst kısmında genelde yön tuşların üstünde bulunur printscReen tuşu vardır... Ona basıcan.... Daha sonra Başlat/Programlar/Donaltılar/Paint i açıcaksın... Açılan beyaz sayfada ''ctrl+v'' tuşuna basıcaksın... Resim çıkıcaktır... Ordan da kaydediceksin... Daha sonra bir resim ekleme sitesinden upload edicen linki buraya yapıştırcan....
cok tesekkurler firatcan alcinkaya deniyorum hemen saol