1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...

Quote Originally Posted by bloodmaxi View Post
    Yav kardeş ben bunu inidrip denedim kanatlar çok boş kalıyor ve defans haliyle aralık veriyor bence çok iyi taktik değil indiren görüyor zaten neyin ne kadar olduğunu ben fazla yorum yapmayacağım.

kardeş yeni oyunda taktikler her zaman iyi tutmuyor denediğin için çok teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada ben CHELSEA ile oyunuyorum bu kadar çok kaliteli oyuncum var ama yine de bu taktikle ancak ligin 14.sü oldum.Yani diyorum ki sağlam bir taktik değil bu ama yine emeğin için sağol kardeş...

EMEĞE SAYGI
    Quote Originally Posted by aurora92 View Post
    ben de çok forvet var sizce
    vincenzo iqauinta berbatov mido defoe robbie keaneden hangisini seçiim_*???
    hızlı olanları fl/r ye ağır ve uzun olanı ortaya koy kardeş

Quote Originally Posted by bloodmaxi View Post
    Tigris kardeş senden çok özür diliyorum umarım yorumuma üzülmemişsinidir...
    estagfrullah kardeş nete bayağıdır bağlanmamıştım o yüzden mesajına cevap yazmadım üzülücek vbişey yok çünkü bu taktik işi her zaman tutmuyor.sende işe yaramaması şansızlık ama biçok arkadaş bu taktikle sürpriz sonuçlar aldı ve bu bence uğraşmama değdi.1 arkadaşımın bile işine yaraması yeterdi.inşallah bi gün seninde işine yarayan bir taktik yapabilirim

Quote Originally Posted by yawus98 View Post
    abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...
    tebrik ederim kardeş.sen de olduğu gibi bindirmelerv3 gerçekten enteresan bir taktik,eğer doğru maçta bu taktiğe dönerseniz çok heyecanlı sonuçlar çıkıyor.

herkese iyi eğlenceler.

arkadaslar ss nasil koyuluyor bilen biri varsa anlatabilir mi

Quote Originally Posted by mltyspr44 View Post
    arkadaslar ss nasil koyuluyor bilen biri varsa anlatabilir mi

Oyundayken almak istedin resme gelip klavyenin sağ üst kısmında genelde yön tuşların üstünde bulunur printscReen tuşu vardır... Ona basıcan.... Daha sonra Başlat/Programlar/Donaltılar/Paint i açıcaksın... Açılan beyaz sayfada ''ctrl+v'' tuşuna basıcaksın... Resim çıkıcaktır... Ordan da kaydediceksin... Daha sonra bir resim ekleme sitesinden upload edicen linki buraya yapıştırcan....

cok tesekkurler firatcan alcinkaya deniyorum hemen saol

Mesaj Yetkileri