1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Gençlerbirliği OFTAŞ yerine Göztepe Ülker

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir aralar Karşıyaka alsın diyorlardı. İstenen para da rahatlıkla bulunabilirdi ama ben o dönemde bu olayın gerçekleşmesi ihtimalinden bile rahatsızlık duymuştum.

Bir Karşıyaka taraftarı olarak düşünüyorum, takımımın adının önüne arkasına birşey gelmesi beni rahatsız eder. Basketbolda, voleybolda pek tepki çekmiyor ama futbolda taraftar bu olaya tepki gösterebilir. Göztepeli taraftarlar da takımlarına çok bağlıdırlar, buna karşı çıkacaklardır.

Bir de ayrıca Göztep amatör kümeye düştü, bu şekilde Süper Lig'e çıkması hiç hoş değil...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir aralar Karşıyaka alsın diyorlardı. İstenen para da rahatlıkla bulunabilirdi ama ben o dönemde bu olayın gerçekleşmesi ihtimalinden bile rahatsızlık duymuştum.

Bir Karşıyaka taraftarı olarak düşünüyorum, takımımın adının önüne arkasına birşey gelmesi beni rahatsız eder. Basketbolda, voleybolda pek tepki çekmiyor ama futbolda taraftar bu olaya tepki gösterebilir. Göztepeli taraftarlar da takımlarına çok bağlıdırlar, buna karşı çıkacaklardır.

Bir de ayrıca Göztep amatör kümeye düştü, bu şekilde Süper Lig'e çıkması hiç hoş değil...
    Göztepe taraftarı emin ol ki amatör kümede mücadele edeceklerine, SüperLig'de Ülker adıyla mücadele etmeyi kabul edecektir. Bir Göztepe destekleyicisi olarak ben bunu kabullenirim, kabullenmeyeni de anlayamam.

Amatör küme mi, TURKCELL SüperLig mi? Eski günlerin mi, yokoluş günlerin mi? Tabii ki SüperLig, tabii ki eski günlerin...

Göztepe "Ülker" rahatsızlık yaratmaz kimseye, yine stadyumlar tamamen dolar, muhteşem Göztepe taraftarı sonuna kadar desteğini verir.

Bu şekilde SüperLig'e çıkması bence doğru zira bugünlere gelmesinin sebebi paraydı. Parasızlıktı... Borçlar yüzünden bugünlere gelindi, şimdi yine para ile SüperLig'e çıkılacak.

Umarım en kısa zamanda bu olumlu bir şekilde neticelendirilir.

Mesaj Yetkileri