Merhaba TSI!...
Daha önce yazdığım kariyerlerden sonra tekrar yeni bir kariyerle karşınızdayım.Takım tercihimde biraz heyecanlı olması için Sheffield Utd ile başlamaya karar verdim.Umarım beğenirsiniz...
Futbol hayatımı Türkiyede sonlandırdıktan sonra teknik direktör olmaya karar verdim.
Ertuğrul Sağlam'ın yanında çıraklık yaparken antreman sahaında birden telefon çaldı.Telefonda Sheffield Utd başkanı beni İngiltere'ye acil olarak gelmemi istedi.Tabi bende bu teklifi geri çeviremedim
Tarih:02.07.06
Deniz Sheffield Utd'nin başına geçti...
Basın Toplantısı
Başkan:Evet beyler yeni teknik direktörümüz Deniz Hoca'dır.Hocamıza olan sorularınızı alalım.
Spiker:Hocam neden Sheffield Utd?
Ben:Çünkü başka teklif yoktu
Spiker:Peki hocam takımda öncelikli hedefleriniz nelerdir?
Ben:Rezil olmadan küme düşelim o bize yeter
Spiker:Nasıl yani hocam siz buraya takımı küme düşürmek içinmi geldiniz?
Ben:Ne yani ben bu takımla çıkıp hedefimiz Avrupa kupalarımı demeliyim.Ne demek istiyorsun se yalan mı sölyle diyorsun?
Spiker:Yok hocam ne haddimize.Hocam peki ne gibi başarı belgeleriniz var?
Ben:Erkeklik diplomam var.Sünnet olduğumda vermişlerdi.Birde taktir belgem var 5. sınıfta almıştım sanırım başkada alamadım
Spiker:Aman hocam yanlış anladınız ben teknik direktörlük adına ne gibi başarı belgeleriniz var demek istedim.
Ben:Ha öyle desene yahu.Iıı... şeylerim var...Uefa'dan belgem vardıda kayboldu
Spiker:Hocam bu yıl takım takviye istiyormu sizce?
Ben:Tabi istiyor takım dökülüyor zaten.Bana kalsa takımı hep yollarım ama başkan cimri çıktı
Başkan:Öhö öho...
Ben:Başkana su getirin.Oğlum sende bakma öyle sırtına vur
Spiker:Hocam ileriye dönük hedefleriniz var mı?
Ben:Hele hayırlısıyla bir küme düşelim.Onu sonra konuşuruz.Tamam...
Başkan:Peki bu kadar yeterli sanırım.Hepinize teşekkür ederiz.
Basında Çıkan Haberler ve Transferler Az Sonra...