Anket Sonuçlarını Görüntüle: Serie A'nın oynaması en zevkli takımı?
- Voters
- 68. You may not vote on this poll
-
Roma
-
Inter
-
Milan
-
Juventus
-
Fiorentina
-
Palermo
-
Parma
-
Lazio
-
Sampdoria
-
Fioretnina tabiki ben italyada bütün takımları çalıştırdım.Özellikle fm 2005 de fio .çok zevkliydi. mascareno, ve biccoli ile takım çoşuyodu.
fm 2006 da da vazgeçemediğim takım.takımda oyuncuları incelersek
takımın iki öneli yıldız adayı var pazzini ve bojinov mükemmel futbolcular ve kendilerini çok iyi geliştiriyorler özellikle bojinov için söze gerek yok zaten büyük kulüpler sürekli peşinde.
ortasahada jorgensen gibi çok verimli bir kanat oyuncusu var sağ ve sol kanatta oynatabiliceğiniz (solda daha iyi) ve valenciadan kiralık fiore sağ kanatta çok etkili..göbekte bolsayıda dmc niz mevcut bunlarda yeterli kalitede işinizi görür(ama transfer yapılabilir.) amc lerde pek alternetif yok agistino fena diğil yaşıda genç amc ve ya sol kanatta alternetifiniz.
Defansta ujfalusi gibi hariha bir göbek adamınız var yanına genç bir çoçukla iyi bir ikili oluyor.Ama en büyük sıkıntı defansif kanatlarda. pancora gayet iyi sağ sol oynuyo ama alternetifsizlikten mecburen solda oynatıyorsunuz.
sağ kanatta oynatabiliceğiniz magio ise o kadar da iyi değil vasatı geçemiyor.
defans kanatına transfer şart.
kaleciniz ise frey söze gerek yok. mükemmel kalecii bence ama sezon başından transferini bitirmeye çalışın yoksa sezon ortasında inter gibi takımlar saldırıyor ve tutamıyorsunuz.yedek kaleci cejas idare eder kiralık lupatelli 2005 de çok iyiydi ama ben 2006 da oynarmadan sattım.
ve değinmeden geçemiyceğim luca toni. onun içinde söze gerek yok bitiriciliği mükemmel bojinov la mükemmel oynuyor. ama bi sezon sonra para ederken satın bence. 10-15 milyon £ arası veriyorlar.
kısacası mor menekşeler iyi takım zevk almanız dileğiyle. herkese kolay gele...
Mesaj Yetkileri