Tüh ya görüyomusun Ben Haim de gitti şimdi ben turnuvada kimi oynatacam.
Anelkayı koyarız artık defansa.![]()
Tüh ya görüyomusun Ben Haim de gitti şimdi ben turnuvada kimi oynatacam.
Anelkayı koyarız artık defansa.![]()
geçmiş olsun manu lulara çocuğu arsenal kapmış.6.4 milyon euroya.
wenger yine 12 den vurdu.5 milyon pound maliyeti var.
Adamlar işi biliyor.Hayırlı olsun.
Cardiff'in Fa Cup maçında izlemiştim iyi bir oyuncu şimdi Manu'da kendini daha iyi geliştirebilir.
Bu adamı Arsenal aldı??
[SIGPIC][/SIGPIC]
Arsenal mi aldı ManUtd mi![]()
insAllah Arsenlal almamıştır alıyorda napıyorlar görüyoruz hallerini.![]()
Tevez'den fazla iş yapacağı kesin. umarım gelir.
ManUtd forvetinin fiziki açıdan ve hava toplarında güçlenmesine yarayacak bir transfer olur 35 biraz fazla geldi bana![]()
![]()
Arsenal almış arkadaşlar.
Ntvspor'da oyuncunun Arsenal'le anlaştığını altyazı geçti.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
ManUya böyle bir forvet lazım
hayırlı olsun
bence berbatov gelse bile ferguson tevezi kesmeyecek.daha kaliteli biri değil bence.
2 3 maç değil ikinci yarının yarısından fazlasında yedek kaldı.ama bir takım bu gibi sorunları atlatmasını bilmeli.takımdaki en önemli silahlardan birini böyle sebeplerden dolayı kaybetmemelisin.tamam nistelrooyda da suç var ama kabul edelim ki queıroz ve ronaldo hiçbir zaman nistelrooy dan hoşlanmadılar
yeni bir yedek oyuncu daha.bir iki sene oynayıp ayrılır çoğu chelsea li gibi
Bence tutunamaz yada mükemmel bir performans gösterip formayı kapar Dünyaca ünlü olur 1.şık daha baskın...
So what?
Saike
güzek maç olur inşallah
Saçma sapan bir transfer olmuş.Ne yapacak Chelsea'de.Ayrıca İsrailli..
Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li
(/s)
Ben Haim kaliteli bir yıldız ben Bolton'u takip ettiğim için biliyorum oyuncunun kumaşı iyi. Ayrıca Mourinho'nun bir bildiği vardır...
Tevez'den daha fazla katkı sağlar.Rooney ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
M.City’den Diarra atağı
Manchester City’nin teknik direktörü Mark Hughes’ın, 8 milyon avroluk teklifiyle Portsmouthlu orta saha oyuncusu Lassana Diarra’nın talipleri arasına girdiği belirtildi.
Chelsea ve Arsenal’de çoğu zaman yedek beklemek zorunda kalan Diarra, geçtiğimiz sezon Porstmouth’daki performansıyla kendini yeniden kanıtlamıştı. Hatta bu başarısı Fransa’nın Euro 2008 kadrosuna çağırılmasına yetti.
News of the World gazetesinin haberine göre Manchester City Diarra için 8 milyon avroyu gözden çıkarmış. Brezilyalı süperstar Ronaldinho ile de ilgilenen Mark Hughes’ın işi, devreye Chelsea’nin girmesiyle zorlaştı.
Portsmouth teknik direktörü Harry Redknapp’ın 10 milyon avroluk bir rakama Diarra’yı satabileceği belirtilirken, Manchester United’ın da Fransız oyuncuyla yakından ilgilendiği bildirildi.
cok yararlı olur diarra...yenı makalele
City için güzel bir transfer olur.Fernandez ile birlikte ya da onun yerine.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İngiltere Premier Lig takımlarından Wigan, Hollandalı defans oyuncusu Mario Melchiot'u transfer etti. Melchiot'u Fransa'nın Rennes takımından transfer eden Wigan, bonservis bedeli ödemedi.
Wigan'ın patronu Chris Hutchings Melchiot transferi ile ilgili kulübün resmi internet sitesine; "O çok yönlü ve tecrübeli bir oyuncu, bizim kadromuza önemli bir katkıda bulanacak." ifadelerini kullandı.
30 yaşındaki futbolcu Melchiot daha önce İngiltere'de Chelsea ve Birmingham formalarını giymişti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Chelseadan tanıyorum tekrar ingilterede görmek güzel![]()
iyi oyuncu olabilir ama Alex , Terry , R.Carvalho , Boulahrouz varken alınması ilginç ve gereksiz oldu bence
Ben Haim iyi futbolcudur.Iyi bir alternatif olur Chelsea icin.
Ayrica Israilli diye futbol oynayamayacak mi?Birakin bu sacmaliklari.Futbol bir oyundur ve bu oyunu dünyadaki bütün insanlarin oynama,bu oyundan zevk almaya hakki vardir!