Puahhah amma da komik haa yazık be
Puahhah amma da komik haa yazık be
babanın tepkisini merak ettim
Ben babanın görüp görmediğinden şüpheliyimOriginally Posted by umutcanerkut
way be dk:50 man.city:2 man.united:0
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bi de konyasporun yeni transfer ettiği afrikalı bi oyuncu konyada kar yağarken görmüşde hayatımda ilk defa kar görüyom bu ne böle demiş
çok ii ya
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ya yazık be hiç kar görmemiş
İşte güzel yurdum Türkiye'de ana mevsimler görülmekte ve böle hava olaylarına yabancı kalmamaktayız
bu sene kar yamadı doru durust bura
Selamlar nasılsınız bakalım?
ii yiz sen nassın aslanım
merhabalar..istanbul'da havalar çok soğuk..bi güzel hava olsada çıkıp gezsem..şimdi evde bol bol oyun oynuyorum.
Evet ya Konya da hava ayaz dışarıda yarım saat durup kulağını ellesen kırılır
siz Afrikalı'dan bahsediyorsunuz ben burda 7. / 8. sınıfta okuyupta hayatında kara dokunmamış çocuklar hatırlıyorum.
burda dediğim Antalya
ya nedir bu kar muhabbeti yaa baydı artık.. :S ..Ne bileyim kızlar hakkında filan konusalım
aklın fikrin kızlarda abi ya şaka biyana harbiden başka bişi konuşalım ya keloğlana giden varmı acep nsasıl
aman yaa sizede konu bulamıyoruz haa ...Keloğlan'ı değilde daha cok Hababö sınıfı 3,5 u merak ediuyorum ..
Wala Keloğlan'da 1-2 espri var..gerisi sıkıyo..Hababam da çok ii olmasa da Türkiye'de görmeye alışık olmadığımız tarzda bir film olduğu için pek sıkılmıyosun..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ya kel olanın 2 esğirisede metrajlarda yayınla dı o lpglik tanker bide hallkadakı kız nese gidip bakcaz artık bide hava sate rame karanlık burda yaw
Ben Hababam'a gittim, hoş olmuş. En sonunda Deli Bedri'nin Ercü'ye yalvarışı çok iyiydi. Ayrıca bizim haylazlar epeyce korkuyorlar..
Gitmenizi tavsiye ederim..
ok ben gidcem en geç 2 gun sonra kesin ama
Hemen gidicem bu hafta şu çalışmalarımdan vakit bulursam.Çok merak ediyorum nasıl olmuş.
haytta gidiceğim en son filmlerden biri. size Narnia Günlüklerini tawsiye ederim ona gidin ben yarın gidicem
Çocuk filmi ve çok özenti bee asla gitmem
Burda İzmit'te kar yağıyo.Haberlerin dediğine göre -20 derece olcakmış hava sıcaklığı.
ya istanbulada yarın kar geliomuş -10 a düşcek fln denio doncas beraberce
Hep birlikte donacaz yaw
Bi de pazartesi sinemaya gitçektim
ben organize islere gittim ya
Originally Posted by semih5
dostum organize iş olaylarına fazla bulaşma sonra kurtaramayız seni walla
ben NArNiA Günlüklerine gittim abi çok güzel film ya gidin derim.Gidicekler hababam 3.5 yeerine bu filme gitsinle gerçekten çok güzel bi film...
Kar şimdi gelmesin 1 hafta sonra gelsin.Ne işime yarıycak tatilde kar yahu?????
organize işlere gitmeyi bende çok istiyorum ama malum memleket anadolunun bağrından bi ilçe olunca biraz ertelemeli oluyo