Evet dunyanin sayili derbileri arasinda yer alan Fb-Gs derbısındeyız.
Mac oncesı soyunma odası:
Ben:Haydı cocuklar goreyım sızı sahayı dar edın onlara bu macı almalıyız sakın atmosfere kanmayın her stad aynıdır yeterkı seyırcıye fazla takılmayın.
Tum futbolcular:Pekı hocam.
Ben:Haydı aslanlarım bu gece kazanabılırısınız.
Mac tempolu baslamıstı ancak ılk yarıdan gol sesı cıkmamıstı ve ıste devre arası konusmamız.
Ben:Ya cocuklar ıyı guzel oynuyorsunuz ama bır gol atın Hasan bu sozum sana ceza sahası ıcınde kendını yere at penaltı olsun nasıl olsa sen hakemı kandırmaya alısıksın.
Hasan Sas:Ayıp oluyor ama hocam genede elımden gelenı yaparım.
Ikıncı yarı baslamıstı Hasan kendını yere attı hakem penaltı dedı.Topun basına da Hasan gectı vurdu veeee...ıste macın sonucu
Macın yıldızı:Hasan Sas
Mac sonu soyunma odası:
Ben:Aferın sana Hasan kendını ıyı yere attın ve penaltıyı da gole cevırdın hepınızı kutlarım.
Hasan Sas:Ne demek hocam vazıfemız nasıl olsa ben bu ıslere alısıgım dımı.
Ben:Tamam yeter bu kadar şamata onumuzdekı maca ıyı konsantre olun sımdı dagılabılırsınız.
MAC SONU BASIN TOPLAMTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey dunyanın en buyuk derbılerınden bırı olarak gosterılern macı kazandınız neler soyleyeceksınız?Bırde penaltı penaltı mıydı?
Ben:Oncelıkle cok ıyı oynadık hakkımız olan 3 puanı aldık ınsallah boyle devam ederız penaltı pozıyonu ıse buz gıbı penaltıydı.Oyuncularım bana ve tun taraftarlarımıza harıka bır sevınc yasattırdılar hepsının alınlarından opuyorum ve boyle gıtmemızı dılıyorum.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Hepınıze Stadyumdan mutlu aksamlar sevgılı futbolseverler.Bu haftanın en cok konusulacak olayı suphesız Fb-Gs derbısındekı penaltı pozısyonuydu hocam dılersenız ılk once penaltı pozısyonunu yorumlayalım.
Omer Urundul:Bakalım...Bakın Hasan her zamankı usta rolculugunu kullanarak soyle kendını yere atıyor hakem nasıl penaltı dıyor anlamıyorum bu hakemı bence 1,2 ay dınlendırmelerı lazım neyse macı yorumlayacak olursak guzel bır derbı boylesıne yanlıs bır kararla mahvedıldı ha etmedıgı bır 3 puan aldı Galatasaray ama futbol bu ıste Fenerbahcenın hakkı yendı ama su da bır gercek Galatasaray takımı da ıyı futbol oynuyor bunu da goz ardı etmemek lazım bu 3 puan onlara cok ıyı gelecektır cunku derbıden 3 puan cıkarmak da her zaman zor bırseydır.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sen neler soyleyeceksın?
Mehmet Demırkol:Yanı ben yazık dıyorum ama Omer abının soyledıgı gıbı futbol bu hatalar yapılabılıyor hakları yenıyor bazı takımların ama yınede gercekten Galatasaray cok ıyı futbol oynuyor ama bu hafta hak etmeden kazandılar Yunus un da buz gıbı penaltı demesını kınıyorum yanı Hasan ı tanımasam penaltı derım ama Hasan zaten tam bır rol uzmanı acaba bır Yesılcam gecmısı varmı sormak lazım...
Erdogan Arıkan:Pekı degerlı yorumlarınıza tesekkurler bugunluk de Stadyum dan bu kadar haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
Ertesı gun herkes nu penaltıyı konusuyordu.
PENALTI MI SARI KART MI?
Galatasaray Fenerbahce macındakı pozısyon penaltımı yoksa aldatmaya yonelık hareketten sarı kartmı.Fenerbahcelı yonetıcıler Tahkıme bas vurmayı planlıyorlar.
DEVAMI BIRAZDAN BIZI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar Yanlis Anlamayin Gs Resmi Buyuk Cikmis Valla Ayni Yapmaya Calistim Olmadi.