2012 Olimpiyatları düzenlemek için 9 adaydan biri de biziz.Cnn tarafından yapılan bu ankete katılarak İstanbul'a oy verelim ve destek olalım![]()
http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/
2012 Olimpiyatları düzenlemek için 9 adaydan biri de biziz.Cnn tarafından yapılan bu ankete katılarak İstanbul'a oy verelim ve destek olalım![]()
http://www.cnn.com/2004/SPORT/01/16/olympic.bids/
Oyumu verdim.İstanbul lan Moskova çekişiyor şuanda
İstanbul seçilmemeli.Çünkü ne ulaşım ayarlandı ne başka bişi.Bunu düzeltebileceklerini hiç sanmıyorum![]()
Açık ara fark var Moskova dışındakilerle..Haydi hayırlısı ben de oy verdim..
@BATU: tamam işte vesile olur düzeltilmesi için yollarındaha 6 yıl var
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
olm biz bu olmpiyatları bi alalım gör bak neler yapıyorlar bi tane sorun kalmaz yeterki isteyelim...
ii ya işte hem bu sayede o problem ortadan kalkarOriginally Posted by b@tu
Öyle diyorsanız öyle olsun.Umarım F1'deki gibi dünya hayran kalır alırsak...
inşallah alırızda beyler bu sadece bi anket yani sonuca direkt bi etkisi olacağını sanmıyorumama yinede inşallah alırız
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ya bari bu sefer alalım ya yeter artık önce 2008 sonra 2012 avrupa futbol şampiyon luğu
2012 olimpiyatlarını londra kazandı zaten.neyi tartışıyosunuz anlamadım.hatta yaklaşık 5-6 ay evvel belli oldu.istanbul finale bile kalamadı 2012 için.zira paris,londra,paris ve madrid gibi güçlü adaylar vardı.
evet ya bende yeni öğrendim gönderen arkadaş söyledi şimdi kusura bakmayın...
Ya ben de diyorum 2012'yi vermediler mi ne safmışım![]()
aaa abi dumur oldum.. DİNAMYT yazınca hatırladım..cidden öleydi yaa..2016 belli diil dimi![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ya biz olimpiyatları zor görürüz.onlar verene kadar yaptığımız tesisler eskir atıl duruma gelir.
yalnız ta 2004 yılındaki oylamaya oy veriyosunuz haberiniz olsun![]()
ehuheheue tamam ya dalgınlıktandır..dalga geçmeOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
![]()
![]()
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
tamam tamam heheheOriginally Posted by Neron_FB
![]()
arkadaşlar arkadaşlar siz beni yanllış anladınız ben biraz nostalji yapalım dedim siz de hemen inandınız yaw![]()