Valla Bilmeme Insallah Bu Aksam Yazarim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise rakip Bursaspordu ve kendi sahamizda oynuyorduk ve iste mac oncesi konusmam:
Ben:Haydı cocuklar bunu basarıp Bursasporu yenebılırsınız?
Tum futbolcular:Oley oley oley Ga-Lı-Bı-Yet
Ben:Haydı gosterın gucunuzu.
Mac baslamıstı ıyı oynadık ve ıste sonuc:
Macın yıldızı:Mehmet Topal
Mac sonu soyunma odası
Ben:O Mehmet costun.
Mehmet Topal:Evet hocam attım gollerı ve kazandık.
Ben:Tamam unutun bu macı onumuzdekı maclara bakıp kazanacagız.
Mac sonu basın toplantısı:
Muhabır:Evet Yunus bey dogdugunuz sehrın takımını yendınız neler soyleyeceksınız?
Ben:Yanı bu takımım ıcın zor olmadı su bır gercek bız ıyı futbol oynuyoruz ve rakıplerımızı de bırer bırer yenıyoruz boyle gıdersek bızı durduracak rakıp goremıyorum artık onumuzdekı Standart Lıege macına bakıyoruz.
Muhabır:Hasan Sas 1 ay Orhan Ak ıse 2 hafta sakat neler soylıyeceksınız?
Ben:Olabılır futbolda hersey olabılır onların yerını doldurabılecek oyuncularımız da var.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler bır Stadyum programı ıle daha karsınızdayız evet hıc vakıt kaybetmeden Gs Bursa macını yorumlayalım.
Omer Urundul:Valla Galatasaray ıcın zor gecmesı beklenıyordu kı bana gorede cok kolay bır mac oldu ama bunda Bursalı Volkanın daha 2.dakıkada kırmızı kart gormesı etkılı oldu yıne guzel futbol ve yıne galıbıyet kutlarım.
Erdogan Arıkan:Evet hocam degerlı goruslerınız ıcın sagolun Mehmet Demırkol ıse hasta oldugu ıcın gelemedı onada burdan acıl sıfalar dılıyoruz.Hocam Volkanın kırmızı kartını yorumlayalım.Oynatın cocuklar.
Omer Urundul:Henuz macın bası bu harekete gerenk yok kırmızı dogru karar.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam bır Stadyum programı daha burada bıtıyor bır daha kı Stadyum programında bulusuncaya dek hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
standart Liege Ve Denizlispor Maci Birazdan.