Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
FORTIS Türkiye Kupası'nda Gruplar Belli Oldu
![]()
FORTIS Türkiye Kupası'nda kolay bir gruba denk geldik.Elimizden geleni yapıp bu gruptan çıkacağız.Gruptaki rakiplerimize başarılar diliyorum.Taraftarlar merak etmesin bu sene bu kupayı alıp diğer alacağımız kupalarla birlikte onları mutlu edeceğiz.
Beşiktaş İdari Menajeri Şemsi Şek
So what?
Saike
Kariyerimiz başlamıştır an itibariyle, devam ediyoruz tam gaz![]()
Harikasın Can. Batuhan pivot, Sezer hızlı![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Gençlerbirliği 0 - 2 Fenerbahçe (TURKCELL SüperLig 6. Hafta)
Goller: Carlos Vela ( 2 )
Rennes 0 - 0 Fenerbahçe (UEFA Kupası 1. Tur 2. Maç)
Golsüz biten maçta Mehmet Topuz sakatlandı. Ekran görüntüsü koymaya gerek duymuyorum. Turu geçtik, gruplara kaldık.
SON DAKİKA
MR'ı çekilen Mehmet Topuz'un 1 ile 2 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Arkadaşlar arada yorum yazın lütfen. Maçları ekliyoruz durmadan; o kadar. Başka hiçbir şey yok. Buraya aktarmadan kendi aramızda oynamasını da biliriz, siz bilirsiniz.
Fenerbahçe 4 - 0 Kayseri Erciyesspor (TURKCELL SüperLig 7. Hafta)
Goller: Yalçın (KK), Gökhan Ünal ( 2 ), Vela
Gökhan Ünal gol orucunu bozdu
Haftalardır gole hasret olan, geçen seneki performansını bir türlü yansıtamayan, şanssızlıklar yüzünden gol bulmakta zorlanan Gökhan Ünal, gol orucunu bu hafta bozarak 2 gole imzasını attı. Gökhan maç sonrasında basın mensuplarına "İlerleyen haftalarda da bu gollerin devamı gelecek." dedi.
Sinirlenme Can, gayet güzel gidiyor kariyeriniz. Favori yine Fener, Egemen akıllı transferler yapmış. GS yine kötü bir başlangıç yapmış sezona. Hepinize başarılar, Batuhan'ı iyi kullan Can![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maçın başından itibaren tek kale oynadık, 20'ye yakın şutumuz varken GS'nin sadece 2 şutu vardı. Buna rağmen 2-1 kazandık. Galatasaray kalecisi çok güzel bir performans gösterdi, tebrik etmek gerekir. Ayrıca oyuncularımı sergiledikleri futboldan dolayı kutlar, devamını dilerim.
Can Günşiray
Teknik Direktörümüz Can Günşiray'ı ve takımımızı tebrik ediyorum.İyi oyun iyi galibiyet.Taraftarımıza buradan yine seslenmek istiyorumMerak etmeyin bu sene kupalarla sizi mutlu edeceğiz.Buradan birde seslenmek istediğim biri var
Özhan başkan Gs'nin başına Gs ruhu olan birisini getirsen iyi olacak
So what?
Saike
Yenilmemiz kötü olmuş.Tebrik ederim Beşiktaş.
UEFA Kupası'nda Gruplar Belli Oldu
![]()
Galatasaray manageri Mertca Dönmez'in ağır tepkine çok kırıldım.Ben onun ayağını kaydırmasını bilirim.O bana laf yetiştireceğine işiyle ilgilensin.Lakin takımının durumu hiç de iyi değil.
So what?
Saike
"Kuradan Memnunum"
UEFA Kupası'nda G grubunda yer alacağız. Grubumuzda tek zorlu takım var, o da Atletico Madrid. İspanyol ekibi dışında diğer ekipler bizden güçsüz, bu yüzden rahatça gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Kuradan oldukça memnunum. Çok iyi bir kura çektik. 1. torbada yer almamız da büyük avantajdı zaten. Atletico Madrid, AEK ve biz, 3 ekip gruptan çıkarız diye düşünüyorum.
Bu arada Şemsi Şek'i kutluyorum. Gerçekten idari menajerlik örneği gösteriyor, sürekli basın açıklamaları yapıyor, takımıyla yakından ilgileniyor. Bizim idari menajerimiz maalesef görevlerini yerine getirmiyorum. Herkese Şemsi Şek gibi bir idari menajer lazım gerçekten...
Egemen Işık
Fenerbahçe Teknik Direktörü
Eyyyyy Şemsi Şek aklnı basına al adam gibi konus.Siz idari menajersiniz ben teknik direktör aradakı farkı anlayabildin mi?Sen benim yardımcım ayarındasın ben ise senin üstün biriim.Artık laflarına dikkat et yoksa hakaretten AİHM'in yolunu tutar karsılayamıyacagın meblalarda tazminat davası acarım.Ayrıca takım kötü gitmiyor cok iyi oynuyoruz ama Federasyon hakkımızı yiyor.
Prof.T.D Mertcan Dönmez
Birazını okudum güzel gidiyor.
Başarılar dilerim.
So what?
Saike
Ben böyle bir idari menajer görmedim..
Maşallah adam sanki komedi gösterisi yapıyor.![]()
Fenerbahçe kolay bir gruba düşmüş.Galatasaray'ın işi daha zor sanki.
Dileğim Fenerbahçe'nin bu kupayı almasıdır.Başarılar dilerim.Beşiktaşın Şampiyonlar Ligindeki son durumu nasıl acaba Can Abi?