Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
Ertuğrul Sağlam ve Bülent Korkmaz varken bence biraz halt eder..
Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bülent Korkmaz takimi küme düsürmedi,Lorant küme düsürdü Erciyes´i.Hala bunu anlayamiyorsunuz!Bülent Korkmaz küme düstü denilen takimi aldi son haftaya kadar kümede tuttu.Bu da basaridir!

Türkiye Kupasinda daha gruplarda elenmesi beklenen takim,Galatasaray´i,Trabzonspor´u eledi.Finalde Besiktas´a uzatmalarda yenildi.

Bülent Korkmaz bu sene Bursaspor´da cok basarili olacak.Ama sirf o Galatasaray´li diye onun basarilarini görmezden gelmeye devam edecektir bazi fanatikler.
Bak arkadaşım benim yaptığım fanatiklik değildir.Dediğim isimlerden sadece 1 tanesi tuttuğum takımı tutar ve zamanında takımına karşı çok şanlı galibiyetlerde almıştır!

Asıl sizin yaptığınız haksızlıktır.Son 2 maçını kazanması durumunda kümede kalacakken kazanamamıştır.Bu durum Lorant'a mal edilemez.

Senelerce Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü yapan Raşit Çetiner'den,O final oynadığı ve alamadığı kupayı 2 kere alan Ziya Doğan'dan,Türkiye'de hiç bir teknik direktör'ün sahip olmadığı akamedik kariyere sahip olan Yılmaz Vural'dan ASLA üstün görülemez bu çok büyük ayıptır.

Bu sene bende başarılı olacağını düşünüyorum,ve ilerde eminim Fatih Terim'den daha iyi şeyler bile yapabilir ama daha çok çok erken!!

20 yıl teknik direktörlük yapanlarla 6 ay bu işi yapanları aynı kefeye koyanları kınıyorum.