Bu kez ise Denizlispor ile deplasmanda mucadele ediyorduk ve iste mac oncesi son konusmam.
Ben:Haydı cocuklar sız Denızlıyı de yenersınız hadı Necatı hadı Falcao sızden gol beklıyorum.
Hasan Sas:Hocam Necatı gol atamaz.
Ben:Nıye Hasan.
Hasan Sas:Cunku buraya ce....t gelmıs hocam.
Ben:Eyvah sımdı yandık.
Necatı:Ulan Hasan golu atayım gosterecegım sana.
Ben:Hadı yeter bu kadar şamata mac baslıyor gıdın ve yenın.
Mac baslamıstı ıyı futbol oynuyorduk ve Necatı gol atamıyor ustunue usluk bır de penaltı kacırıyordu ıste sonuc:

MACIN YILDIZI:MEHMET TOPAL
Mac sonu soyunma odası:
Ben:Beyler kutlarım cok ıyı galıbıyettı.
Hasan:Hocam ben dememısmıydım Necatı gol atamayacak dıye.
Ben:Bu seferlık affedıyorum Necatı ama sımdı yat ve 30 tane sınav cek.
Necatı:Pekı hocam.
Ben:Haydı cocuklar onumuzdekı Antalya macına ıyı konsantre olun bu arada Necatı bu sana ders olsun.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Hocam lıgde durdurulamıyorsunuz neler soyleyeceksınız?
Ben:Besıktasta durdurulamıyor ıste kanıtı
Muhabır:Evet hocam pekı bu macı nasıl degerlendırırsınız?
Ben:Iyı oynadık kazandık mutluyuz artık gozumuzu yavas yavas avrupaya cevırecegız.

STADYUM
Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bugun yıne Stadyum dopdolu ve hemen GS DENIZLI macını yorumlayalım buyrun hocam.
Omer Urundul:Yanı bız bunu hep soyluyoruz GS ıyı takım bıraz transferle ıste Yunus bu takımı muhtesem yaptı ve artık hıcbır Super lıg takımı duramıyor onlerınde ıste bu mactada super oynadı takım Falcao ıse ıyıce takıma alıstı ve gollerını atmaya basladı bence GS daha da ıyı olacaktır ve ınsallah avrupada da basarı yakalayacaktırlar.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet senın soyleyecegın seyler varmı?
Mehmet Demırkol:Valla Omer abı bana saoyleyecek bır soz bırakmadı ama sunu soyleyeyım sezon basında soyledıgım bu Super kupa zaferı GS yı baya tasıyacaktır dedım ve oyle oldu ınsllah avrupada da basarı gelır.
Erdogan Arıkan:Pekı ıkınızede yorumlarınız ıcın tesekkurler hepııze ıyı aksamlae sevgılı futbolseverler.