Taktiği FB ile 3 hazırlık maçında denedim ve gözlemlediklerimi yazmak istiyorum.
Bu hazırlık maçlarında Olympiakosu 3-1, Şekerspor'u 4-1 ve Levski Sofyayı 3-0 yendim.Ama gözüme yinede bazı eksiklikler çarptı.
-3 maçıda kazanmama rağmen oyuncu puanları pek yüksek olmadı(Ortalama 7-Target man:10)
-Etkili oyuncular olmasına rağmen isabetli şutlarım az.Bulduklarımı da atıyorum ondan böyle fark oluyor.
-Ofsayt taktiği Avrupa maçlarında takımın başına bela olabilir.Şekerspordan bile kontradan gol yedim.
-Ayrıca sanki ortasahanın bütün yükü soldaki mc oyuncusunda gibi.Kanat oyuncuları biraz pasif kalıyor.Bu yüzden maçın kontrolü tam olarak sağlanamıyor.Maç orta alanda ve dengede geçiyor.
-Oyun genelde hep yerden oynanıyor.Bu durumda kanatlara pek fazla iş düşmüyor.Kanatlar orta sahadan ileriye vuruyor.Topu sürüp orta açmıyorlar.Oyunu kanatlara yayarak daha etkili olabileceğini düşünüyorum.
Aslında bu saydıklarım pek önemli eksiklik sayılmaz.Bu sorunlar için yardımcı olabilrmisin.Özellikle defans konusunda yardımcı olursan sevinirim.Ofsayt taktiği kullanmasam daha iyi olmazmı