Sinan_17, senin sorularını cevaplayayım:

3 maçıda kazanmama rağmen oyuncu puanları pek yüksek olmadı(Ortalama 7-Target man:10 )
Target Man üzerine kurulu bir oyun olduğundan dolayı gayet normal.

Etkili oyuncular olmasına rağmen isabetli şutlarım az.Bulduklarımı da atıyorum ondan böyle fark oluyor.
Hazırlık maçı olduğundan oyuncuların fazla antreman yapmamış, fazla şut antremanı yapmamış dolayısıyla. Sen meraketme, ben %40 isabet sağlıyorum ve bence gayet iyi bir oran.

Ayrıca sanki ortasahanın bütün yükü soldaki mc oyuncusunda gibi.Kanat oyuncuları biraz pasif kalıyor.Bu yüzden maçın kontrolü tam olarak sağlanamıyor.Maç orta alanda ve dengede geçiyor.
En çok closing down yapan dmc gibi oynayan mc oyuncun ve bu gayet normal çünkü 5 kişi hücum, 5 kişi savunma yapıyorsun, ancak kanattan gelen hücumlarda, mr ve ml oyuncuların da kademeye girer. Sen bütün sezon dene bu taktiği, ancak dediklerimi de hesaba katarak.

Oyun genelde hep yerden oynanıyor.Bu durumda kanatlara pek fazla iş düşmüyor.Kanatlar orta sahadan ileriye vuruyor.Topu sürüp orta açmıyorlar.Oyunu kanatlara yayarak daha etkili olabileceğini düşünüyorum.
Oyun asıl havadan oynanıyor olmalı. Target Man oyuncuna beklerin, dc'lerin ve dm tarzındaki mc oyuncun uzun paslar veya direkt paslarla topu target man'ine atarlar. O da diğer fc'ye, kanat oyuncularına ya da amc tarzındaki mc oyuncuna topu indirir. Kanattan da çok atak yaparsın

Ofsayt taktiği Avrupa maçlarında takımın başına bela olabilir.Şekerspordan bile kontradan gol yedim
Arada sırada defans oyuncuların hata yapar, zaten öne geçince iyice salaş olurlar, bir de hazırlık maçı. Ayrıca eğer kapatırsan offsayt taktiğini, o zaman ofsayttan çok gol yersin, hızlı forvetler edu ve lugano'yu mahvederler Sen aynen dediklerimi yap, gör bak