Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
Evet daha birşey söylemek için erken sayılır. Henüz tüm takımların 18 maçı daha var.Ancak Valencia olarak sonuna kadar gideceğimize inanıyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
EL STADIUM 21.HAFTA
El Stadium, La Liga 21.Hafta programıyla yine İspanya'nın gündemine oturacak. Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu; Kazım Kanat, Ahmet Çakar ve Gürcan Bilgiç'in yorumladığı El Stadium, yine dopdolu bir bölümle ekranlara geliyor. El Stadium'un bu haftaki konuğu ise; Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü ve İmparator lakaplı Fatih Terim.
![]()
ohoo fatıh hoca gelıo.cok super olacak
Bekliyorum
Bol esprili bir program bekliyoruz![]()
imparator geliyoooooooooooooor
Program büyük ihtimalle yarın yayınlanır.![]()
hayiiiiiiir olamaz. bügün gelse tam süper olacakti. BEKLIYORUUM
Beklemedeyiz...![]()
Bugün turnuva gruplarını düzenleyeceğimizden, 21.Hafta programı yarına ertelendi.
tuh ya neyse fazla meraklandirmayin bizi
insallah bir supriz yaparsinizda daha erken yaparsiniz programi merakla bekliyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum.Özelliklede Gürcan Bilgiç espirilerini![]()
LA LIGA 21.HAFTA
EL STADIUM
Ersin Düzen: La Liga 21.Hafta programıyla karşınızdayız. Bu haftaki konuğumuz, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim. Hoşgeldiniz Sayın Terim.
Fatih Terim: Hoşbulduk. Öncelikle böyle güzel bir program için sizlere teşekkür ediyorum. İtalya Seri A’dan sonra en çok takip ettiğim ligdir La Liga. Dolayısıyla programınızı da takip ediyorum.
Gürcan Bilgiç: Hoşgeldiniz Fatih Hocam. Büyüksünüz valla. EURO 2008 vizesini bekliyoruz.
Fatih Terim: Bak Gürcan, İtalyanların bi lafı vardır; Spagetti pizza de la itala pazzini mancini del piero toni…
Gürcan Bilgiç: FRANCESCO TOTTI ehehehehehehehe
Fatih Terim: Efendim?
Gürcan Bilgiç: Yok bişey hocam siz devam edin ehehehee
Fatih Terim: Bak gördün mü unuttum ne diycemi. Programın sonlarına doğru aklıma gelir heralde.
Ahmet Çakar: Neyse hocam problem değil. Programa geçelim biz.
Ersin Düzen: Geçen hafta kaybettiği puanla koltuğunu Valencia’ya tekrar bırakan R.Madrid, bu kez Deportivo’yu ağırlıyordu. Puan kaybına devam ederek berabere kaldı ve kendi sahasında 2 puan bıraktı. Söz sizde Sayın Çakar.
Ahmet Çakar: Önemli değil daha çok maç var. Zaten önemli olan lig değil avrupadır. Bizim için o önemli. Yoksa biz çok olduk bi kerede Valencia olsun, ne var yani?
Kazım Kanat: Kedi ulaşamadığı ciğere MUNDAR dermiş.
Gürcan Bilgiç: Ondan sonra konuşan kedi olarak çok meşhur olurmuş ehehehehehehe
Ahmet Çakar: puhahahahaha… heyt be. Aslanım Gürcan.
Gürcan Bilgiç: Eyvallah hocam.
Ersin Düzen: Maç için sizinde yorumunuzu alalım Sayın Terim.
Fatih Terim: Şimdi, pres her şeydir. Öncelikle pres yapacaksın. Sahanın her tarafında presli oynamazsan kaybedersin. Bakın Milan’a, presli oynadığı için şu an Avrupa’nın en iyilerinden biri. Pres şart. R.Madrid bunu es geçiyor. Tam saha pres yapacaksın. Ve presle kazandığın topu forvetine kazandırıp gol atacaksın. Sistem budur.
Ersin Düzen: Valencia, kendi sahasında Sevilla’yı ağırladı ve tek golle, altın değerinde bir 3 puan aldı. Söz sizde Sayın Kanat.
Kazım Kanat: Güzel bir 3 puan aldık. Nihayet Barça maçındaki cezam bitmişti ve stada girebildim. Her zamanki gibi müthiş bir kalabalık, müthiş bir ambians, müthiş bir coşku vardı. O coşku takımı sonuna kadar ateşledi. Bu maçta daha fazla da gol atabilirdik. Ama fark etmez 1-0 olsun bizim olsun.
Ersin Düzen: Söz sizde Sayın Terim.
Fatih Terim: Elbette, Valencia bu sene daha sistemli, daha kontrollü oynayan taraf. Ve hak ettikleri yerde, lider durumdalar. Daha ligin bitimine çok hafta olmasına karşın, ben Valencia’nın şampiyon tamamlayacağına inanıyorum. Çünkü şu an onlara rakip olabilecek bir takım yok ortalıkta.
Ahmet Çakar: Yorumlar çabuk bitti bugün.
Fatih Terim: İtalyanların bi lafı vardır: la de ma de borgette sosa mosa lucaretti. Yani zaman çabuk geçer.
Ahmet Çakar: Çok anlamlı bir söz söylemiş İtalyanlar. Pes doğrusu.
Gürcan Bilgiç: ehehehehehe…. Şimdi iki adam arasında konuşuyolarmış. Biri diğerine demiş ki: Abi iyiki İtalya’da doğmamışız. Diğeri de: “Neden?” demiş. O da: “Ee abi niyesi var mı? İtalyanca bilmiyoruz da ondan” demiş. ehehehehe
Ahmet Çakar: Aferin Gürcan. Yavaş yavaş ilerletiyosun.
Kazım Kanat: Evet bende fark ettim. Bu çocukta ışık var.
Gürcan Bilgiç: Hocam duydunuz mu alfabe 28 harfe düşmüş.
Ahmet Çakar: Ne diyosun Gürcan? Kafan mı güzel?
Gürcan Bilgiç: Hayır hocam ciddiyim. O şimdi asker. puhahahahahaha
Ersin Düzen: Bir El Stadium programının daha sonuna geldik, haftaya tekrar birlikte olmak dileğiyle hoşçakalın.
İtalyanca bilmiyoruz espirisi güzel olmuş![]()
Harika Olmus Gene
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sağolun yorumlarınız için.![]()
Ehehehe Mert sen iyice FM tabiriyle wonbderkid oldun lan![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
zauha italyanca esprisini öğrendiğim iyi oldu![]()
"O şimdi asker"Süper yine. Kariyer 2 kişiye mi düştü? Barça maçı yok.
evet barca maci niye yok bu arada yine koptum okurken el-stadiumu
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Çok süpersiniz O Şimdi Asker![]()
harıka otesı.haftaya konuk kım ki sımdıden merak ettım
Yeni konuğumuz, yarın belli olur.![]()
Cok Super Harika
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yine muhteşemdi..Ellerinize sağlık..
Sağolun.![]()
Her zamanki gibi. Özellikle İtalyanca espirisi.![]()