"%100 Futbol"un konuğu Mehmet Korkmaz
Güntekin Onay:Evet sayın futbolseverler ligimizin başlamasına kısa bir süre kala sezonun ilk programında konuğumuz Fenerbahçe teknik direktörü Mehmet Korkmaz ve her zaman birlikte olduğumuz Rıdvan Dilmen.Rıdva Dİlmen ve Mehmet Korkmaz hoşgeldiniz.
Mehmet Korkmaz:Hoşbulduk.
Rıdvan Dilmen:Hoşbulduk.
Güntekin Onay:Sn.Mehmet Korkmaz siz yerine Rıdvan Dilmen'in takıma geleceğine kesin gözüyle bakılıyordu bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Mehmet Korkmaz:Sevgili Güntekin Rıdvan'ın futbol hayatı tartışılmaz ama benden kötü bir teknik direktör olduğu belli.Bu yüzden ben tercih edildim.
Rıdvan Dilmen:Hop!Hocam saygılı konuşun sonuçta ben nerdeyse hiç teknik direktörlük yapmadım siz genç yaşınıza rağmen çok tecrübelisiniz.
Mehmet Korkmaz:Ama MTk'ya elenen ben değilim.
Rıdvan Dilmen:Siz buraya niçin geldiniz ben bu programı terkediyorum.
Güntekin Onay:Sn.Rıdvan Dilmen lütfen gitmeyin.Gitti bile.
Mehmet Korkmaz:Ben gerçekten kırmak istemezdim ama çok alıngan
Güntekin Onay:Bu arada rejiden gelen bilgiye göre Rıdvan Dilmen bundan sonra programımızda yer almayacak.Size bundan sonra programımızın yorumcusu olmanız teklif ediliyor.Sizin cevabınız ne olacak?
Mehmet Korkmaz:Hmmm...şey evet olabilir.
Güntekin Onay:Buna çok sevindim.Size seyircilerimizin soruları var bunları size yöneltmek istiyorum ilk sorumuz."Ligin son haftalarında ligden çekilicekmisiniz."
Mehmet Korkmaz:Sn.Ali Koç bu işlerle ilgileniyor ona sorabilirsiniz.
Güntekin Onay:Fenerbahçenin bu yılki hedeşampiyonlar ligimi???Aziz yıldırım 2 saat içinde roberto carlosu türkiyeye getircek mi?
Mehmet Korkmaz:Transfer hakkında konuşmak istemiyorum.Hedef avrupada en iyi yere gelebilmek.
Güntekin Onay:Burda programı kapatıyoruz gelecek hafta yine Mehmet Korkmaz'la birlikte olacak.