Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Şampiyonluk için tek aday sensin zaten abi..%99.9 şampiyonsun..![]()
Serkan abiyi hiçe sayıyorsun aygün
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bir dakika Tarık abi..Ben bir gaza getireyim Eray abiyi sen o zaman görürsün onu.Takım tanımaz valla ezer geçer.Dimi Eray abi ?
![]()
şimdi de ezip geçiyor zaten bana göre de en iyisi o şu an ama serkan abi de yabana atılmaz şansları %60 %40 bence
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Siz BEŞİKTAŞ'tan bahsetmeyin bakalım.
2.Yarı nasıl geri döneceğimi herkes görecek...
Ben Türkiye'de hedef koymuyorum.UEFA'da koyuyuorm
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tamam abi şiddete gerek yok.Seni sahada tutmayalım biz şovunu göster.(Pek göstereceğe benzemiyo ama neyse)
1.Galatasaray
2.Fenerbahçe
3.Kayserispor
4.Beşiktaş
5.Bursaspor
6.Trabzonspor
8.Ç.Rizespor
Ne oluyor yahu, namağlup lideriz, 4 puan fark var GS ile ve ligde oynayacağımız maç Kadıköy'de. Bu kadar avantaj varken şampiyonluğu bırakmayız biz...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Olsun Serkan abi..İçimden bir ses 2.olacaksın diyor.![]()
Bence Serkan Abi kazanıcak...
Buradan tüm ÖSS'ye girenlere başarılar diliorm Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın AMİN![]()
ÖSS'de bitti Allahın izniyle oyuna tam gaz devam edecez...
Serhat doğru söylüyor geçti ÖSS![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Serkan Özışık'lı Fenerbahçe şampiyon olur![]()
(/s)
çağrı abi şampiyonluğu alır![]()
Evet Çağrı seneye kesin şampiyon ama Lig A'da![]()
Eray abi 1. olur
Hadi bekliyoruz..
Rüştü Reçber adlı oyuncumuz, alınan yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılıp satılık listesine konmuştur.
İlgilenenlere duyurulur. Kulüp olaral gelecek resmi teklifleri bekliyoruz...
Fenerbahçe Spor Kulübü
"YÜCE ATATÜRK"
Ne oldu da birden konuldu acaba?![]()
Gerçek hayatla oyunu karıştırmayalım..![]()
![]()
Olsun bir işine yarayacağını sanmıyorum zaten..Volkan daha iyi oyunda..
Murat nerelerde kesin teklif yapar şimdi ona.
Tarık istersen her oyuncuda olduğu gibi öncelik senin, teklif yapman yeterli.
Tabi benim de yedek kaleci bulmam lazım, Serdar'ı da gönderdim...
"YÜCE ATATÜRK"