1=0 bittimac
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve ilk sampiyonlar ligi macimiza cikiyorduk rakip roma idi ve mac oncesi son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar bu Romadan o 1-1 bıten kavga cıkan macın rovansını alaı
lım sıze guvenıyorum hadı Necatı senden gol beklıyorum.
Necatı:Hocam bana bırsey oldu be bu gunlerde gol atamıyorum.
Ben:Insallah bugun atarsın haydı goreyım sızı.
Mac baslıyor mac cok zor gecıyordu ve 40. dakıkada Sabrının kırmızı kartı bızı sok edıyordu.Ve ılk yarı byle bıtıyor ve ılk yarı konusmamızı soyle yapıyordum.
Ben:Ah Sabrı yaktın bızı ama bız AVRUPA FATIHIYIZ ONLARI YENECEGIZ.
Sabrı:Hadı arkadaslarım lutfen benım ıcın yenın.
Ikıncı yarı oyle bır futbol oynuyorduk kı Roma soka gırıyor ve mac bıttıgınde ıse skor kımsenın beklemedı gıbı oluyordu.
MACIN YILDIZI:ORHAN AK
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Muhtesemsınız gercekten zoru basardınız sızlerı yurekten gonulden kutlarım ve ıste galıbıyet prımlerınız.
Song:Takımın kaptanı olarak bunları alıyorum ve dagıtıyorum hocam tesekkurler.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey 10 kısıyle kazandınız ya 11 kısı olsaydınız?
Ben:11 kısı olsaydık onları cımlere gomerdık futbolcularımı bu oyunlarından oturu kutluyorum ve onlara bana bu mutlulugu yasattıklar ıcın cok tesekkur edıyorum.
Muhabır:Yanımızda Hıncal Ulac var hocam ıyı aksamlar hemen macı yorumlayalım.
Hıncal Uluc:Valla ben bugun Galatasarayı tam bır avrupa takımı olmus bır sekılde gordum artık tamı bır avrupa takımılar ve artık sampıyonlar lıgınde ceyrek fınalde asagısı basarı degıldır ınsallah bu kadroyla onu da yapar Galatasaray cok ıyı bır teknık dırektoru var yanı her dedıgı adamı alıyor bu yuzden onları kutluyor ve onları ceyrek fınalde gormek sıter basarılarının devamını dılerım.