özelliklerini fazla incelemedim ama benim taktiğime çok benziyor.bu arada birşey soracağım son 3 sezondur hem lig hem kupayı alıyorum ama nuri şahini bi türlü transfer edemedim.gelmek istemiyor.sen kayserispora nasıl aldın anlamadım:*
özelliklerini fazla incelemedim ama benim taktiğime çok benziyor.bu arada birşey soracağım son 3 sezondur hem lig hem kupayı alıyorum ama nuri şahini bi türlü transfer edemedim.gelmek istemiyor.sen kayserispora nasıl aldın anlamadım:*
Beşiktaş'a da pek yaramadı taktik, takım kötü oynuyor ve devamlı pozisyon veriyor ve tabii ki gol yiyorum. Halbuki defansa da Serdar Taşçı'yı aldım.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sağ beki ve sol beki olan her takımda uygulayabilirsin Alicancığım, fakat takıma göre mantalite ve yaratıcılık serbestliği ayarlarını yapmayı unutma.
Teşekkür ediyorum, taktiği akıllıca kullandığın için.
Serdar'ın marking özelliği iyi değilBiraz sabredersen başarılı olursun.
Baktım, jumping'i 17, süper başarılı olamazsın ama yine de baya hava topu alır.
Çok çok sağ ol..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi