Iste sezonun ilk kupasi Almanya kupasi sahibini buluyor ve mac Werder yani ben Bayern yani Yilmaz ve iste mac oncesi roportajlar:
Muhabır:Evet Yunus bey bugun mac hakkında neler soyleyeceksınız?
Ben:Takımımızda moraller yerınde zafer yasamak ve yasatmak ıcın cıkacagız sahaya yanı tek hedef tek parola galıbıyet.
Muhabır:Pekı tesekkurler.Bu sefer ıse yanımızda Yılmaz bey var sız neler soyleyeceksınız?
Yılmaz Tas:Moraller super bız yencegımızden emınız bunları mac sonunda anlatmak ıstıyorum sımdı mac baslıyor.
Iste mac oncesı ıkı teknık adamında goruslerı mac baslıyor ve ılk yarıyı Bayern 1-0 onde kapatıyordu.Yunus soyunma odasında sızden daha fazlasını gormek ıstıyorum dıyordu bakalım bu sozler ıse yaramısmı
Evet bu sozler ıse yarıyor ve bu sezonkı Almaya kupasını WERDER BREMEN kaldırıyordu ıste mac sonu gorusler:
MACIN YILDIZI:NALDO
Muhabır:Evet Yunus bey takımınız kazandı mutlusunuz neler soylıyeceksınız?
Ben:Valla tas(YILMAZ) sert kayaya carptı o Bayern lıgı supurur dıyenler dogru soylemısler ama nasıl bılıyormusunuz AFF(ALMANYA FUTBOL FEDERASYONUNUN)korıdorlarını supurur ancak onlar.Tesekkurler futbolularıma bu zaferı seyırcılerımıze yasattıklaarı ıcın.
Muhabır:Evet Yunusbeyın yorumları boyleydı ve sımdıde Yılmaz beyın yorumları.
Yılmaz Tas:Iyı oynayan taraf bizdik ama ikinci yarının basında cok kötü oynadık
bu macda yenilmeme sebebimiz sakatlık ve motivasyon kaybıdır.
Muhabır:Pekı tesekkurler.
ISTE KUPAMIZ

YARIN LIG MACLARINI YAZACAGIZ INSALLAH BIZI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN.